ISPOVEST: "Njena majka je bila protiv naše veze..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Njena majka je bila protiv naše veze…”

Njena majka je bila protiv naše veze… Sa devojkom sam već duže i u početku sam imao problema sa njenom majkom, nije dopuštala tu vezu. Tog dana ostao sam kod devojke, ali sam malo spavao.

Ipak, svanulo je, moja devojka otisla da radi prvu ja sam ostao sam u krevetu i nisam slutio sta moze da se desi! Moja tasta pazeći da me ne probudi, lagano je svlačila pokrivač sa mene. Pokušavao sam da skrijem osmeh praveći se da spavam.

Pipala me i proveravala da li sam živ, nakon što je sklonila pokrivac… to je bilo to. Sada odrzavamo odnos zbog moje veze.


BONUS ISPOVEST:

Otišao mi je muž na službeni put

Otišao mi je muž na službeni put… Muž mi je ovaj vikend na službenom putu i odlučila sam da iznenadim moju najbolju drugaricu iz mladih dana i da je posjetim. Ona živi na drugoj strani grada, nekih 20-ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživjeti.

Kada sam pozvonila na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice na žalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na SLUŽBENOM PUTU. Odma su mi kroz glavu počele prolaziti crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gdje je da napomenem i moj muž vjerujte da su mi se od stresa noge odsjekle.

U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par “slatkih riječi”. U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarica, prepustila sam se i prosto se desilo.

izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt