"Kada sam stigla na razgovor za posao, šef me je..." – Ispovesti
Ispovesti

“Kada sam stigla na razgovor za posao, šef me je…”

Zaposlila sam se u restoranu. Kada sam stigla na razgovor za posao, šef me je odmerio od glave do pete. Posao je bio za pranje sudova, u zabačenom delu restorana, gde me niko ne bi ni video. Onda sam prihvatila ponudu jer nemam drugih izbora.

Odmah prvi dan mi je prišao s leđa i krenuo da se proteže uz mene. Ja sam ga ignorisala jer sam došla da radim on je tražio da ga otkopčam i zadooljim ja sam tražila odmah platu unapred on je rekao da ću dobiti ako ga zadov.ljim, i šta ću, otkopčala sam i uradila šta sam morala.

BONUS ISPOVIJEST:

BILO JE FENOMENALNO: Nabijao sam joj svoju alatku sve jače,a ona je uživala!

Život u Beogradu zaista je veoma turbulentan, i svaki dan sa sobom nosi nove napetosti i novi umor. Tako je bilo i sa ovim danom u kojem smo oboje imali veoma iscrpljujeće zadatke na poslu. Mrti umorni smo u stan stigli negde oko 22h.

Večerali, istuširali se i legli. Iako je krevet dosta veliki, mi imamo običaj da spavamo zajedno u stilu velike i male kašike. Budući da je Ona veoma osetljiva na hladnoću i da se posle mene tuširala, legla je tako da se njeno dupe poprilično nabilo na moj kurac, a da je noge savila u kolenima. Svoja mala, nežna i veoma hladna stopala je gurnula ismeđu mojih, jer je htela da ih ugreje. Nedugo nakon što smo legli, mi smo se tako zagrljeni i isprepletani uspavali.

Prava priča nastaje negde oko 02h ujutru, kada sam se ja od nečega probudio. Nisam stigao da dođem sebi, ali sam ubrzo video Njene ruke da mom k**u, koji je bio izvađen iz bokserica. U neznanju šta da radim, a i pošto mi je leva ruka na kojem sam boku i spavao, bila ispod njenog vrata, spustio sam je na sisu, i počeo da stiskam. Drugu sam ruku stavio u njeno međunožje, tražeći kliću.

Kada je to primetila, svoju ruku je provukla između nogu, i povkla moj k**c. U ovom trentuku je moj k**c bio između njenih nogu i ruke, koja ga je pridržavala odozdo. Počela je lagano da se pomera, čime mi je drkala kurac dupetom, ali uz pomoć ruke. Nije trajalo dugo, dok nije počela da stenje, što je meni bio jasan znak da je veoma vlažna. Sklonio sam ruke sa njene sise i kliće, i na brzinu joj svukao gaće.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt