"Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na..." – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na…”

– Ne mogu više.. stavi mi ga..

Kleknuo sam između njenih raširenih nogu i polako ugurao kurac u njenu picu. Bila je jako uska, pa mi je trebalo nešto vremena da uđem ceo u nju. Kad se navikla na širinu kurca počeo sam ju jebati i to odmah žestoko, zabijajući joj ga do jaja.

Stenjala je o grebala me po leđima, a ja sam ga samo zabijao. Nisam osećao nikakvu bol od njenih noktiju na svojim leđima, samo sam ju jebao. Stenjala je sve glasnije dok su joj noge bile skvrčene uz mene i dok nije počela svršavati zabivši mi nokte u vrat i ramena, a nekako sam se istovremeno i ja počeo prazniti u nju, a tek sam onda postao svestan da nisam trebao.

Počeo sam se ispričavati, ali se ona samo nasmešila i rekla da ne trebam, jer je popila pilule. Nakon toga sam se malo opustio.

Zatim je predložila da odemo u sobu. Otišli smo i ubrzo sam ju jebao s guza dok je ona klečala na krevetu. Pljeskala je njena poveća guza po mojim butinama i donjem delu trbuha, a kurac je ulazio do kraja u nju. Stenjala je dok sam ju jebao tako dobrih desetak minuta, a onda je predložila promenu poze.

Nisam imao ništa protiv, jer sam sad bio na leđima, a ona se nabijala na moj kurac. Nastavili smo još nekih desetak minuta da bi nakon toga svršili skoro u trenu istovremeno, pa sam joj opet napunio picu.

Malo smo odmarali, a ona je predložila da ostanem preko noći, tokom koje sam je još par puta napunio spermom. Drugo jutro me probudila doručkom i nakon toga vrelom kupkom u iznenađujuće prostranoj kadi, za troje, a ne dvoje. Naravno i dobrim seksom, a onda sam morao kući.

Od tada smo se nalazili skoro svaki vikend, da bi već nakon par meseci preselio k njoj, normalno, nisam zaboravio na starce. Ali sad sam imao novi podsticaj za dalje u Mariji i bilo mi je drago zbog toga.. pogotovo što ćemo uskoro postati roditelji.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt