"Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na..." – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na…”

– Samo ti vozi za mnom.. -zatim je sela u auto i krenuo sam za njom.

Ubrzo smo stigli do jedne zgrade i parkirali na polupraznom parkiralištu. Ušla je u jedan ulaz i shvatio sam da idemo do nje. Iako sam već to i pretpostavljao. Bila je skroz gore na petom spratu koji je imao i svojevrsnu terasu ili nekakav prošireni balkon. U stanu je odmah donela flašu viskija i kole, te dve čaše i rekla da natočim, a ona se izgubila u pravcu sobe i kupatila.

Vratila se nakon desetak minuta u širokoj majici dugih rukava i nekim isto tako širokim pantalonama. Zavalila se kraj mene na trosed i nazdravili smo si i polako pijuckali. Nakon pola sata razgovora smo se pogledali i završili u zagrljaju i počeli da se ljubimo. Ruke su lutale i istraživale naša tela, a onda sam zavukao ruku ispod njene majice i sad sam joj milovao jednu sisu koja nije bila sputana grudnjakom.

Prigušeno je uzdahnula kad sam joj protrljao bradavicu i malo ju stisnuo prstima. Njena ruka je tražila moj kurac u mom krilu, pa sam malo raširio noge i sad ga je trljala preko pantalona. Podigao sam joj majicu preko glave i sagnuo se kako bi joj mogao ljubiti sise.

Stenjala je i prigušeno uzdisala, a ja sam ju polako naslonio na naslon troseda i stavio joj ruku među noge, te joj sad trljao picu preko pantalona. Shvatio sam da ispod njih nema gaćica, te je moj ionako tvrd kurac hteo da pocepa pantalone. Povukao sam ruku gore i uvukao ju u njene pantalone, te došao do njene mokre pice i ušao prstima u nju. Zastenjala je i uzdahnula, te mi počela mrsiti kosu.

Related Articles

Ja sam se pomaknuo i povukao joj pantalone niz noge i skinuo ih, te joj primio koljena i raširio joj noge. Pred mojim očima se ukazala njena roza, obrijana i mokra pica. Polako sam se spustio glavom do nje i počeo je polako lizati. Sve jače i brže sam ju lizao, a onda joj uz jezik zabio i dva prsta u picu, a kad sam joj zagrizao klit vrisnula je i počela je svršavati. Trzala se i nekontrolirano grčila nogama, a niz njenu guzu i moju bradu su se cedili njeni sokovi.

Napokon sam se odvojio od njene pice i počeo se i sam skidati, dok me ona promatrala sa zanimanjem. Ubrzo sam ostao go sa napetim kurcem, protegnutim u svih svojih 19 centimetara. Nagnula se napred i poljubila mi vrh glavića, a onda bez da ga je uzela u ruke nabila se ustima na njega. Gutala ga je celog i kad bi povukla glavu natrag ostao bi trag njene sline na njemu. Lizala je glavić i opet ga gutala, a onda se odmakla i tiho rekla zavalivši se na trosed:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt