"Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na..." – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Moj muž je prava muškarčina, ZNA UDARITI RUKOM OD STOL kada treba, nekada ta njegova ruka završi i na…”

– Sedite Nikola.. -rekla je ugodnim glasom, a kad sam seo nastavila je – Ovako.. trebalo bi da malo pripaziš na oca, pošto sam primetila da je počeo da zaboravlja, pa da ne zaboravi da popije lekove..

– Nema problema, samo što ja sam prepodne na poslu, pa neću moći pripaziti na njega. -rekao sam mirno.

– Aha.. pa dobro, možeš mu dati lekove pre nego ideš na posao, pa opet uveče.. -nekako je prešla na ti, pa sam i ja nastavio u tom tonu.

– To mi je u redu, a šta da tebe nazovem kad nešto zatreba? -malo se lecnula kad je shvatila da sam joj se obratio sa ‘ti’, ali nije ništa rekla, već mi je napisala svoj broj , te upisala moj broj u karton kao kontakt u slučaju nečega.

Zatim sam otišao sa ćaletom i narednih nekoliko dana je bilo sve OK. Nakon par dana, negde oko 17 sati dobio sam poziv na mob, a kako sam vidio bila je to Marija. Javio sam se i nakon par minuta ugodnog razgovora pozavala me je na piće. Malo me iznenadilo to, ali sam prihvatio. I u subotu sam došao u kafić.

Čekao sam skoro pola sata kad se pojavila. Oko nje se širio miomirisni oblak sveže oprane kose, nekog parfema s mošusom i čiste energije. Lepršava suknja je naglašavala njenu figuru i dosta muških je pogledalo za njom dok je sa širokim osmehom prilazila mom stolu. Odmah sam u ordinaciji procenio da je mlađa od mene desetak godina, a to se ispostavilo kao tačno kasnije.

Razgovarali smo dugo preskakavši sa teme na temu, a video sam da je upoznata i sa mojim razvodom, zahvaljujući mojoj mami. Nekoliko puta su nam se ruke slučajno dotakle, a i noge ispod stola su par puta bile jedna uz drugu. Nakon dobra tri sata je rekla da idemo na drugo mesto. Pristao sam i platio račun. Ona se nasmešila i rekla:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt