“Potajno sam snimao ženu” – Ispovesti
Ispovesti

“Potajno sam snimao ženu”

Instalirao sam program za web cam da snimam ženu samo da bih utvrdio koliko često dira onu stvar kada sam na poslu, shvatio sam da jako često to radi ali ne znam zbog čega, navodno je zadovoljna sa mnom što se odnosa tiče.

Ona nije znala da je potajno snimam i da posle posla gledam šta radi sa sobom, više nego dovoljno sam saznao šta radi kad radim za njena usta.

Potajno kada sam na poslu dopisuje se i twerkuje preko videa nekim likovima sa fba veći šok nisam doživeo kada sam video da stavlja bananu tamo dole a onaj preko žice nateže onu stvar i pita je jel tako žališ da klizim u tb, zgrozio sam se…. planiram još neko vreme da pratim šta radi kad je sama pa kad prikupim video materijala da je isteram iz kuće na ulicu.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA SAM NAPALJENA KUĆNA POMOĆNICA: Uživala sam dok me je obrađivao svojom velikom, debelom batinom

 

Želela sam da zaradim neki dinar za more, pa sam počela da radim, odmah posle mature, kao kućna pomoćnica. Nakon mature i stresnog prijemnog ispita za fakultet, kremula sam da radim kao kućna pomoćnica.

Imali su velelepnu kuću, sa dosta prostorija, umetničkih slika i lepog nameštaja. Dece nisu imali, a kako je vreme prolazilo, shvatila sam da njih dvoje, zaista žive punim plućima i, poprilično slobodno.

Svako od njih je imao običaj da izlazi sam ili dovodi neko svoje društvo. I pored svega bili su korektni prema meni i nadasve ljubazni. Na kraju krajeva, bila sam ćerka njihovih prijatelja…

Jedno veče je moj domaćin, da ne kažem gazda, došao oko 19 sati sa jednom prezgodnom damom, četrdesetih godina, i direktno se popeli na sprat, u dnevni boravak. On nije znao da sam ja ostala da ispeglam gomilu veša, koji sam potom nosila i slagala u garderober.

Njih dvoje su ćaskali i čula sam uskoro zvuk poljubaca i njenih uzdaha. Kroz glavu mi je proletelo šta sledi i da ću napraviti neprijatnu situaciju, budu li me uhvatili tu u sobi. Zatvorila sam se u garderober i bukvalno prestala da dišem. Sama prostorija za garderobu je imala vrata na hodniku, kao i na spavaćoj sobi, drvena, rešetkasta, kroz koja se u sobi videlo – sve…Njih dvoje nisu gubili vreme…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt