Nisam želio da postanem otac – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Nisam želio da postanem otac

„Naša neka, ali ne sećam se iz kog mesta. I nije udata a ne vidim da je neko održava. Ima nekih trideset četiri ili pet godina. Stvarno dobra pička. Videćeš. Natako bi je na ovaj moj ražanj… I jebo bi je dok ne propišti.“

Nasmejao sam se i nastavili smo da sa varijacijama na temu ražnja. Bili smo dobro raspoloženi kada smo stigli i u stanu nas je čekao neki niski, mršavi tip. Bio negde iz Bosne i Steva je odmah počeo neku zajebanciju na njegov račun.

„Ovo je Željko. Željo.“, predstavio mi ga je, „Samozvani prorok i potencijalni svetac.“

Posle nekoliko minuta shvatio sam da je Željo blago retardiran i da uglavnom ne kapira Stevine zajebancije na njegov račun.

„Helena nije tu. Zvala je i rekla je da će doći tek naveče.“, objavio nam je Željo i preneo Helenine instrukcije Stevi i meni. Posao je išao sporo, uglavnom zbog Steve koji se samo proseravao i nije radio ništa. Željo se lomio kao da je njegov stan u pitanju i kada smo ga poslali po pivo ugrabim priliku da postavim Stevi pitanje.

„Ko je ovaj njoj?“

„Ma odkud znam. Vidiš da je neka budaletina.“

„Pa vidim zato i pitam.“

„Pa jebač joj sigurno nije. A koji je kurac nemam pojma. Siguran sam da joj nije ni neki rođak. Ma ko ga jebe. Bar ne moramo da teglimo sranja gore-dole dok je on tu.“

Helena se pojavila oko šest popodne i najblaže rečeno bio sam zatečen. Očekivao sam neku u najboljem slučaju prosečnu ribu, kratkovidu i guzatu i ništa me nije moglo pripremiti na ono što sam video.

Lep osmeh, krupne braon oči, duga, gusta, skoro kovrdžava smeđa kosa, koja joj je dopirala do polovine leđa. Bila je u nekoj crno-beloj suknji koja joj je dopirala tek nešto iznad kolena. Na golim fantastičnim nogama imala je cipele na vrtoglavo visokim štilama. Bila je svakako visoka i vitka ali štikle su još pojačale utisak. Dupe joj je bilo kao iz snova. Čvrsto, okruglo i prosto je mamilo moj pogled. Sise su joj bile predivne trojke a raskopčana tri dugmeta njene košulje su ih prilično otkrivale. Primetio sam da iznad desnog gležnja ima neku tetovažu i bio potpuno sluđen njenim izgledom. Helena je bila zadovoljna obavljenim ali ne i brzinom kojom smo radili.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt