Nisam želio da postanem otac – Ispovesti
Ispovesti

Nisam želio da postanem otac

Moja cura je ostala trudna i baš me razočarala. Hiljadu puta sam joj rekao, ZAPRIJETIO, da pazi da se to ne desi jer imam samo 18 godina i ni na kraj pameti mi nije da se ženim i da POSTANEM TATA.

Bogat sam i mislim da me na ovaj način željela “vezati” za sebe i obezbijediti sebi dobar život. Mrzim ljude koji sve gledaju kroz korist i zato sam prema njoj, IAKO JE VOLIM, bio baš, baš okrutan. Kada mi je juče rekla da je trudna ja sam je istog trenutka počeo ignorisati. Bukvalno sam gledao kroz nju, nikakvu reakciju na njene komenatare nisam pokazivao i u jednom trenutku sam samo ustao, protegao se i otišao, KAO DA JE NEMA. Evo za nekih par sati stiglo mi je na mobitel i na profil sigurno 100 poruka kako joj je žao, kako se izvinjava, kako priznaje da je pogriješila jer nije pazila i tako to. Ni na jednu joj nisam odgovorio.

Kažem volim je, mislim da posle nje ni jednu drugu neću voljeti na taj način, ali… iznevjerila me, razočarala i na žalost mislim da više nema budućnosti za nas dvoje. Neka se malo još pati, a za par dana ću joj odnijeti novac za abortus i to će biti naš zadnji susret. Meni se ovo desilo prvi put, ali znam dosta sličnih primjera i stvarno ne znam zašto su djevojke takve, zašto ostaju trudne ako muškarac to ne želi. Valjda bi beba trebala biti rezultat obostrane želje…

BONUS ISPOVEST:

 

VRELA I STRASTVENA! Potpuno predana drhtala je od zadovoljstva, a onda sam strgao tangice sa nje…

 

-Tog leta sam, kao i obično, godišnji odmor provodio kod kuma u Italiji. Nije to ni bio neki godišnji odmor za mene, kao što nije bio niti jedne godine tamo. Dok su se kuma i moja supruga sa klincima brčkale na plaži, ja sa kumom Stevom radio moleraj i slične stvari. Imam posao u nekoj usranoj firmi i kod kuma sam spajao dobro sa lepim. Bio sam kao na moru i zarađivao lepe pare usput.

Tog jutra Steva mi reče da idem sa njim. Dva dana sam krečio kuhinju neke picerije dok je on radio na drugom mestu. Vozili smo se ka stanu koji je radio i pričali koješta.

„Šta treba da se radi tamo?“, upitao sam.

„Sve uglavnom. Stan nije velik ali ima posla. Kupila ga neka doktorica pa ga preuređuje.“

„I kakva je doktorica?“, upitam smešeći se.

Moj kum Steva bio je od onih koji ne biraju. Pored toga imao je neki magnetizam na koje su se žene lepile kao muve, a Steva nije praštao ni jednoj. Smešio sam se jer sam unapred znao odgovor. Za njega nije bilo bitno da li u pitanju debela, ružna ili neka iz plejboja. Za njega su sve one bile „Dobra pička“. Tako je i tada odgovorio i dodao:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt