Ispričala sam mužu istinu – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ispričala sam mužu istinu

što sam i uradio a ona je sve progutala. Iako sam svršio moj kurac je bio i dalje kao strela željan još akcije. Tako je i bilo. Legao sam iza nje a ona je podigla jednu nogu a ja sam ubacio svoj kurac u nju.

Bila je toliko mokra da je odmah upao do jaja a ona se samo stresla i prošaputala – napuni me! U tom trenutku osetio sam nalet adrenalina kakav nikad do tad nisam osetio. Unutra je bila topla kao lava a ja sam je jebao iz sve snage. Nije mogla da se dere jer bi probudili naše ali je dahtala.

– Ti si majstor u ovome! Jebi me i nemoj da staje

A ja sam samo ubrzavao tempo i napunio je do vrha, tako da je sperma počela da se sliva niz njenu nogu. Svršio sam drugi put zaredom ali bata se nije predavao. Još je bio u punoj veličini. Ustala je sela na njega i počela da skače.

Jaja su mi pucala od napaljenosti i jebanja ali sa i dalje uživao u toploti i vlažnosti njene pičke. Nakon pola sata jebanja svršio sam u nju još jednom, a ona se sva stresla i jedva suzdržala da ne počne da vrišti.

Legla je pored mene i ljubeći smo zaspali. Idućih dana koliko su bili kod nas svaku noć smo obnavljali naše avanture, a i danas se pojebemo kad god imamo šansu.oj posebno sisao i masirao prstima. Ona je samo zadovoljno mumljala i svoje zadovoljstvo prenosila na moj kurac koji je pušila veoma dobro.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt