Ispričala sam mužu istinu – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Ispričala sam mužu istinu

Ušli smo u vodu, malo smo plivali i odmah me odjednom zagtali smo da gledamo film a pošto je bilo jako vruće bio sam samo u šorcu a ona u gaćama i sportskom topiću.

Na filmu je naišla erotska scena a ona se nasmejala i pogledala u mene. Meni je bilo malo neprijatno jer sam bio mlađi od nje i nisam znao kako da se ponašam. Ali ona je rekla da se opustim i da je to nešto najlepše što se može desiti. Pogledali smo film i otišli da legnemo a ona me pitala da li bi mi smeto ako ostane samo u gaćama jer joj je jako vruće, a ja sam sramežljivo rekao da ne smeta.rlila u obavila nogama a moj “saradnik” je počeo da se budi.

Mislim da ga je i osetila, pa je počela kukovima da se trlja od njega a ja sam samo lagano dahtao i stiskao joj guzu ispod vode. Na kratko sam se poljubio i gricnuo za usnu na šta se ona lukavo osmehnula. Kasnije smo izašli iz vode i otišli kući na ručak. Ručali smo i ostatak dana proveli u lenčarenju i igranju društvenih igara. Došla je noć i svi su otišli da legnu, pa i mi. Os

Skinula se, a pošto je bila mesečina mogao sam lepo da vidim linije, pa i okrugle sise pristojne – trojke. Legla je potred mene i zagrlila me, a ja sam eksplodirao. Kurac mi se ukrutio i počeo sam ubrzano da dišem. Ona me pogledala i počela je strastveno da me ljubi. Jezici su nam se preplitali i uživali smo u tome.

Mazio sam je po leđima i guzi i počeo sam joj drugom rukom idem prema pici. Kada mi je ruka došla do gaća osetio sam koliko je mokra i koliko me želi.

Brzo smo se skinuli i prešli i pozu 69. Imala je slatku rozu pičku koja nije bila nevina ali jako uska i nežna. Taj miris me raspametio. Počeo sam da je ližem celom dužinom a klitoris sam jBrzo smo se skinuli i prešli i pozu 69. Imala je slatku rozu pičku koja nije bila nevina ali jako uska i nežna.

Taj miris me raspametio. Počeo sam da je ližem celom dužinom a klitoris sam joj posebno sisao i masirao prstima. Ona je samo zadovoljno mumljala i svoje zadovoljstvo prenosila na moj kurac koji je pušila veoma dobro.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt