Ispričala sam mužu istinu – Ispovesti
Ispovesti

Ispričala sam mužu istinu

Udata sam 14 godina imam dvije kćerke, mlađa ima samo 3 godine i već danima sam rastrgana, van sebe.

Desilo se se sasvim slučajno na jednom seminaru da budem sa drugim muškarcem, ali od savjesti nemogu da spavam, da dišem, da živim. Danas sam odlučila da sve priznam mužu, jednostavno ne mogu da živim sa tim teretom prevare. Kada sam mu rekla on je istog trenutka zaplakao. Znamo se skoro 20 godina i prvi puta u životu sam ga vidjela da plače, mislila sam da je to nemoguće, ali… BUKVALNO JE JECAO od bola.

Ubrzo sam shvatila da bi ta istina bila više nego skupa i bolna ne samo za nas dvoje, već i za naše kćerke, shvatila sam da je to što sam uradila nešto zbog čega treba samo ja da ispaštam i patim i da se sama iborim sa tim. Zagrlila sam ga i rekla mu da sam se šalila i da mu to nikada ne bih uradila. Ne mogu vam opisati taj trenutak, tu sreću na njegovom licu. Nakon svega sada mi je još teže, još više me boli, još više sam ljuta na sebe jer sam ga prevarila… ZAŠTO!? Zbog par minuta nekog glupog zadovoljstva koje mi ništa ne znači. Ne znam da li ću ikada sebi moći oprostiti ovaj moj grijeh, ali sama sam kriva i moram naučiti živjeti sa istim.

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE TOLIKO MOKRA DA JE ODMAH UPAO: Jako sam želeo akciju!

 

Ovaj događaj se desio kada sam imao nekih 19 godina. To leto dolazili su nam u posetu mamina školska koleginica i njena kćerka Darija koja je tada imala 22 godine. Došli su nam u posetu, u naš novi apartman na moru. Nisam se radovao njihovom dolasku, jer sam još bio jako buntovan. Kada su došli, odmah sam primetio nju – Dariju.

Imala je duge vitke noge, okrugli guzu, punije usne i kosu boje meda. Ostao sam bez daha. Došla je i noć i bilo je vreme za spavanje a pošto je apartman bio mali, mama i tata su spavali u spavaćoj, Darijina mama u mojoj sobi a Darija i ja smo otišli u dnevnu sobu. Skoro celu noć nismo spavali, jer nam je malo bilo neugodno ali smo pričom smanjili napetost na minimum i tako smo i zaspali. Iduće jutro smo doručkovali i odmah se videlo da će dan biti prelep.

Darija i ja smo otišli na lagano trčanje i šetnju do odlaska na plažu. Bilo nam je zaista lepo a kada smo se vratili išli smo na plažu. Kada se skinula u kupaći tek sam tada vidio njenu izazovnu figuru i odmah mi je ponestajalo mesta u kupaćem ali sam uspeo nekako da prikrijem izbočinu i pravim se da se ništa ne dešava.

Legao sam da se sunčam a ona se mazala uljem za tamnjenje a ja sam je krišom gledao i zamišljao kako je već tucam. Kad je namazala stomak, grudi i ruke, zamolila me da joj namažem leđa i noge, a ja kao da sam samo čekao. Ustao sam i mazao je laganim kružnom pokretima i još je dodatno masirao oko guze i unutrašnjeg dela butina.

A kada je shvatila šta joj se sprema još je raširila noge. Lagano sam joj masirao pičkicu da ostali ne primete a moja 18 santimetara duga alatka je bila kao kamen. Namazao sam je i izmasirao dobro i vratio se na ležaljku. Sunčali smo se oko pola sata i onda je htela da ide u vodu ali me zamolila da idem i ja sa njom jer “nije dobar plivač” , a ja naravno nisam mogao da je odbijem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt