Nemam privatnost u kući – Ispovesti
Ispovesti

Nemam privatnost u kući

Imam 19 godina i u kući nemam nikakvu privatnost jer je jedini ulaz u kupaonu kroz moju sobu tako da svakih pola sata neko prolazi tuda. Moj cale se skoro ozenio mladom zenom, na moju srecu dobio sam lepu macehu.

Kada se uselila u nasu kucu nije znala da se prolazi kroz moju sobu, igrom slucaja kada se uselila u nas dom odmah je otisla da se kupa, niko joj nije rekao da prolazi kroz moju sobu. Tog dana surfovao sam internetu i lezao u moju sobu, odjednom ispred mene sevnula maceha kao od rodjenja, kad je shvatila da sam je video takvu, postidjeno je je prekrila rukom pola lica… uff kakvo telo ima meceha, znaci zena je mina…

BONUS:

Tajna privlačnosti žena koje frajeri pozivaju na dejt bez da razmisle dvaput!

1. Proširite prethodno pravilo i na vanjski izgled. Odjenite se u svom stilu, a ne onako kako mislite da se njemu sviđa. I pritom istaknite svoje najžešće tjelesne atribute.

2. Budite svoji u svakom smislu. Nemojte glumiti da imate slične interese poput njega i na vrat na nos kupovati dres njegova omiljenog nogometnog kluba i uvježbavati navijačke pjesme da biste ga na sljedećoj tekmi impresionirali. Teško je fejkati zainteresiranost na duge staze, otkrit će vas brzo.

3. Gledajte mu u oči i smiješite se. Tim ćete mu potezom više od bilo čega dati do znanja da vam se sviđa i da želite s njim na dejt… i još kojekuda.

4. Šaljite kristalno čiste signale. Dajte mu do znanja da s njim želite izaći van. Naravno, ne morate mu pritom javno izjaviti ljubav ili nešto slično.

5. Pronađite suptilan način da mu pokažete da ste singl. Neobavezno čavrljanje s nekoliko pravih pitanja dobro upakiranih u druge teme najbolja je opcija.

6. Ako vam se stvarno već dulje jako sviđa, a dečko nikako da skuži poruku kojom mu doslovno mašete pred nosom, preuzmite inicijativu i pozovite ga van.

7. Dobro je čovjeku olakšati posao. Stvorite situaciju koja će mu pružiti mirnije okruženje i potaknuti ga da napokon izvali taj poziv preko usta. Ako ste obično okruženi zajedničkim prijateljima, potrudite se da u nekom trenutku ostanete sami. Sve izvedite tako da ne otkrije vaše namjere.

8. Saznajte koji su mu interesi i informirajte se na tu temu da biste mogli s njime i o tome razgovarati. Kao što smo već naglasili, nemojte glumiti da vam se sviđaju stvari koje voli pa čak je dobro pokazati da uopće ne volite nešto s njegove liste interesa. Zaigrano se “posvađajte” s njim na tu temu držeći se svojih stavova zbog kojih ne volite npr. videoigrice, paintball ili nešto slično.

9. Pokažite mu svoju zabavnu stranu i smisao za humor. To će ga opustiti i povećati šanse da tako opušten uputi pravi poziv.

10. Pazite da se ne zapletete u mrežu prijateljstva. Budite frendli, ali dovoljno ženstveni da ne biste završili u klubu njegovih najboljih prijatelja. U tom slučaju možete s njegove strane dobiti samo poziv na ribolov bez apsolutno ikakvih primisli.

11. I nikako nemojte dozvoliti zajedničkim prijateljima da se upletu. Ako netko i zna da vam se sviđa, neka radije drži jezik za zubima nego da pita direktno: “Čuj ti se njoj jako sviđaš, sviđa li se ona tebi?” To je djetinjasto i odbija. Slušajte ga kad priča, flertujte sve u šesnaest, ne pričajte previše o sebi, pažljivo birajte teme za razgovor, trudite se s njim provesti što više vremena i neka se osjeća ugodno u vašem društvu, osjećajte se ugodno u vlastitoj koži – volite sebe. Kada se sve zajedno zbroji, nema šanse da se taj dejt ne dogodi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt