“Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine” – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine”

– Hoćemo li se mi jebati, ili će samo biti orala?

Pošto je ona bila dole, okrenuo sam se i navukao kondom na jako vlažan kurac od dobrog pušenja. Pomučio sam se da ga navučem pošto imam jako debeo kurac. Približio se njenoj već vlažnoj pičkici, od mog jezika a i njenih sokova.

Namestio sam ga na ulazak u nju i polako nežim ritmom počeo da je jebem. Sva je drhtala od moje kite. Izgleda da dugo nije imala odnos, pošto joj je i pička bila malo uska. Progovorila je:

– Šta me miluješ tu? Daj malo življe! Volim žestok seks!

Ubrzao sam ritam a ona je ubrzo otišla sa one strane ivice orgazma. Rešio da je jebem u guzu. Izvukao sam ga iz već užarene i prevlažne pičkice i pljunuo na analni ulaz koji je već bio vlažan od sokova koji su se cedili iz pičke. Posle mnogo pokušaja, napokon joj je ušao i jako je ciknula. Mada, moram priznati da je i mene bolelo. Kako se radnja sve više odvijala i ja sam stigao do samog svršavanja.

Izvadio sam kurac iz nje i skinuo kondom. Stavio sam joj ga među sise i počeo da je jebem. Ne zadugo, sperma je počela da je prska po bradi i usnama, a sve što joj je ušlo u usta ona je progutala. Uzela ga je usta i počela da isisava i poslednju kap što je ostala u njemu.

Pozvala me je pod tuš da se tuširamo zajedno. Ipak, nešto mi je bilo sumnjivo, pošto sam video da nosi još jedan kondom u kupatilo. Verovatno joj nije bilo dovoljno, pošto sam brzo svršio.

Ušli smo u kabinu i tuširanje mi je jako prijalo zbog mlake vode. Uhvatila me je za kurac i počela da ga drka. Opet je počeo da mi se diže i znao sam da će pasti još jedan seks, što sam i sâm želeo.

Kleknula je i počela da mi puši. Uzela je kondom sa police i počela da ga navlači sa rečima:

– Sad ćeš da me jebeš po mojim naređenjima. Sad ja naređujem, a ti igraš po mojim pravilima.

To mi nije teško palo. Ona se okrenula i naguzila. Sa zadovoljstvom sam joj ga nabio u pičku iz sve snage, na šta je ona samo ciknula. Rekla mi je da malo menjam rupe, da hoće u guzu i u pičku naizmenično. Mnogo je bilo lakše nego prvi put kad sam joj ušao.

Naredila je da opet pređemo na krevet i da je jebem kao niko do sad. Znao sam da će biti žestoko i da ću moći duže da izdržim pošto sam već jednom svršio. Legla je na leđa i podigla noge u vis.

Bila je to jedna od mojih omiljenih poza. Iako joj nisam to rekao, izgleda da volimo iste poze.

Počeo sam da joj nabijam sve jače i jače uz što kraći i brži ritam. Samo je uzdisala i stenjala.

Posle nekog vremena nisam imao više snage i legao sam.Onda me je zajašila i počela prejako da divlja na mom kurcu. Video sam osmeh na njenom licu i shvatio sam da joj prija što ima seks sa mnom, a sve se dešavalo kao što smo se dopisivali.

Ni u jednom momentu nisam pomislio na drugare, šta rade i hoće li me zaboraviti kod nje. Samo sam mislio o Izabeli i seksu.

Sišla je sa moje kite i počela da ga sisa, dok mi je nabila sočnu pičku na usta i rekla da je ližem i zadovoljavam jezikom. Taman kada sam pomislio da je došao kraj, pošto je već bilo negde oko pola tri, i da moram kući, ona je opet sela na njega i počela da se nabija. Sise mi je nabila u facu, da sam jedva disao od njih. Mislio sam da će mi to veče biti poslednje.

Napokon, posle sat, sat i po, sperma je krenula. Jedva sam je skinuo sa sebe, koliko je bila u zanosu. Kleknuo sam pored nje i sve seme koje je izašlo iz mene dobila je u usta.

Zazvonio mi je mobilni. Bili su to drugari. Pitali su me gde sam i kad idemo kući. Poljubio sam moju lepu Izabelu i ostavio joj svoj broj telefona, a ona je rekla da ćemo morati češće da se viđamo.

Eto to je bio moj prelepi izlazak u Novi Sad. A za drugare, baš me briga kako su se proveli. Meni je bilo prelepo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt