“Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine”

Bez razmišljanja sam pristao i počeli smo da se ljubimo i vatamo kao da nam je poslednje veče u životu.

Jednom rukom sam je već uhvatio za sisu i počeo da mesim, a druga mi je već bila u njenom međunožju. Nije se opirala, već me je zgrabila rukom za polu dignut kurac i pitala hoćemo li kod nje pošto ima praznu gajbu. Odmah sam stvorio sliku kako će to biti dobar i jedva dočekan seks sa obe strane.

Izašla je iz lokala i sačekala da se ja javim društvu. Morao sam da im kažem da ne idu kući bez mene, pošto su imali običaj da, kada im se ne sviđa mesto, polude i odu kući. Izašao sam napolje i zagrlio Izabelu. Krenuli smo ka njenom stanu koji je bio u blizini.

Čim smo ušli u stan, počeli smo da se mazimo i polako svlačimo. Kada sam joj skinuo majicu, jako sam se iznenadio zbog njenih velikih grudi, za koje nisam mislio da su tolike. Primetila je da sam jako iznenađen njihovom veličinama i počela je da me svlači.

Poljupci su sve više i više počeli da se spuštaju preko vrata do grudi. Počeo sam da joj ližem i grickam bradavice. Imao sam osećaj da sam opet dete koje sisa.

Related Articles

Skinuli smo pantalone i ostali samo u gaćicama. Zavukao sam ruku u njene i osetio da je počela da vlaži. Bilo je krajnje vreme da počnemo akciju.

Svukla mi je bokserice, a kurac me naglo udario u stomak, toliko se digao. Počela je da ga puši i uživa u njemu. Naravno, i ja sam uživao, jer devojka baš zna dobro da puši, što mi je i rekla u porukama.

Svukao sam joj prelepe čipkane crvene tange i prešli smo u pozu 69. Nakon dobrih dvadeset minuta rekla je:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt