“Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine” – Ispovesti
Ispovesti

“Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine”

Moja tetka Suzana je udovica, a ima samo 34 godine. Tetak je pao sa skele na gradilištu prije 6 godina.

Juče je bila kod nas i slučajno sam čuo kako je u razgovoru sa mojom mamom rekla da joj TREBA MUŠKARAC. Vjerski smo nastrojena porodica, ali te njene riječi su me navele da imam prljave misli o mojoj tetki.

Imam 22 godine i valjda je to normalno… Dva dana i dvije noći sam razmišljao i odlučio da tetku direktno pitam, jer muško sam i zašto ne bi mogao biti taj koji joj treba.

Sinoć sam pred veče otišao kod nje i dok smo pili kafu rekao sam joj da sam slučajno čuo šta je govorila mojoj mami… Gledala me zbunjeno, bio sam baš direktan, a moja tetka je tada ustala i pitala BIL’ MOGAO??? Ne čekajući da se predomisli, ustao sam i glasno rekao BIH!!!

Možda će neko reći da smo bolesni, ipak smo neki bliži rod, ali koliko je tetki trebao muškarac da se ovo što sam uradio može podvući pod dobro djelo…

BONUS ISPOVEST:

 

IZABELA JE UZDISALA I STENJALA KAO NIKAD! Rekla mi je da menjam rupe, da ga stavljam naizmenično u obe!

 

Posle dugog izlaženja, mojim drugarima i meni je više dosadilo da idemo uvek na ista mesta. Rešili smo da napravimo neku promenu u našim noćnim izlascima i provodima. Seli smo u auto i počeli da se dogovaramo gde da idemo.

Ja sam im predložio Novi Sad, jer uvek kad smo izlazili tamo bio je lud provod. Ni sâm nisam mislio da će mi se desiti ovo o čemu pišem. Posle dugog nećkanja sa njihove strane pristali su.

Stigli smo u Novi Sad i počeli da obilazimo lokale kako bismo našli neki koji nam odgovara. Ušli smo u jedan lokal i naručili piće kad se odjednom pred našim stolom pojavila Izabela, moja prijateljica sa Facebook-a.

Jako sam se iznenadio. Bila je u uskim pantalonama i majici na bretele pošto je bilo leto. Imala je jako velike grudi o kojima sam uvek maštao dok smo se dopisivali preko Facebook-a, lepu krupniju guzu i jako slatku facu. Inače je plavuša.

Poljubili smo se i pozdravili kao da se znamo mnogo dugo. Vratila se do svojih drugarica, mada su nam se pogledi nekako uvek spajali.

Posle par piva, naravno, morao sam u WC. Nisam mislio da će Izabela krenuti za mnom, ali ona me je čekala ispred muškog WC-a, sa svojim velikim grudima i osmehom.

Nisam mogao da joj ne gledam u krupne sise kada me je upitala da li ćemo ostvariti naše dopisivanje preko Facebook-a. Inače, radilo se jako dobrom seksu, ali samo preko porukica.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt