Nezodovaljan sam ponašanjem supruge – Ispovesti
Ispovesti

Nezodovaljan sam ponašanjem supruge

Nezodovaljan sam ponašanjem supruge… Ja radim po 10 sati dnevno, a ona sjedi kod kuće ODGAJA DJECU!!! Svake druge subote imam neke obaveze oko posla, posto sam na odgovornoj poziciji godišnji odmor teško uzimam i trošim a čak i tada mi po 5,6x zvoni telefon dnevno.

Prošli vikend sam takođe radio i nekako uspio da završim 2 sata ranije, a kada sam došao kući zatekao sam je praznu. Moja žena koja velikom mukom ODGAJA DJECU odvela ih na bazene “jer su oni to željeli”. Baš joj je teško u PM ne znam kako da ovo riješim, razvod je jedna opcija sigurno.

Znam da će mnoge žene sada reći kako je odgajanje djece najteži posao na svijetu, ali to će žene reći, mi muškarci koji znamo šta je pravi posao bi rado se mijenjali sa ženama da one rade lake poslove, a mi teške poput odhajanja djece.

BONUS ISPOVEST:

PRVO OTPOZADI, PA PRSKANJE! Nabijao je svoj veliki u Tanjinu rascvetalu guzu, VRIŠTALA je od bola, a onda je došao i on!

 

Dijana je ustala sa kreveta, otišla do kuhinje i donela nam čaše i domaće vino kucnuli smo se i nazdravili.

I Miki kako ti se sviđa Dijana, pitala je Tanja smejući se, da li bi je potucao, da li bi želeo da ti ga popuši, ha, hajde reci slobodno, zamisli da tucaš ovu pičkicu, ha, svi smo se smejali, Miki me pogleda zbunjeno i ostade bez reči, a moraćeš, znaš, nastavi ona, jer ja planiram da potucam Dejana, da me zapamti, sad se ja zbunih.

Došla je do mene, prosula malo vina iz čaše po mom glaviću i počela da ga dudla, kao da je neko juri, grubo i pohotno.

Pritom je noge zategla tako da joj pičkica i guza budu Mikiju ispred očiju.

Miki joj je raširio noge, zavukao se ispod i počeo da joj liže klitoris Dijana je klekla pored njega i počela da mu liže, prvo jaja pa onda i kurac. Tanja je fantastično pušila, zatim se spustila na jaja koje je sisala jedno po jedno, olizala je svoj prst i njime mi masirala anus, spustila je jezik dole i olizala mi predeo izmedju anusa i jaja, ispuštao sam duboke uzdahe, zatim mi je lickala anus . Povukao sam je gore na sebe, izdigla se i u jednom potezu mi se nabila na kitu ,i spustivši kratki uzdah, ščepao sam njene nabrekle bradavice i počeo da ih uvrćem. Kukovi su joj radili kao mašina. Pogledao sam ka Dijani, postavila je Mikija na pod, nabila mu se na kurac, a sisu mu je stavila u usta, izgledalo je da će ga udaviti.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt