“U vezi sam sa oženjenim muškarcem” – Ispovesti
Ispovesti

“U vezi sam sa oženjenim muškarcem”

Vidjam se sa ozenjenim muskarcem i uvek se vraćao ženi prazan. Vecina ljudi bi u mojoj situaciji zalilo mene, a meni je zao njegove zene što ništa ne ostavlja za nju. Ja sam svesna svoje uloge ljubavnice, ne ulazem se emotivno, tu sam zbog zbog alatke i paznje i mogu da prekinem kad god pozelim.

Ona nema pojma šta on radi, kada, gde i sa kim, ona je ta koja ga čeka praznog da se vrati kući, ona je ta koja ne zna na čemu je. I kako vreme prolazi, sve više mi je žao nje. Dođe mi da joj kažem, samo da bi znala za koga se udala, a ne mogu, jer to nije moja stvar. Žene, ako vam nešto ne štima, manjak odnosa u vezi ili braku, promenjeno ponašanje, učestale svađe ili jednostavno imate čudan osecaj – proverite.

Dovoljno je par nedelja da pratite telefon, čak i račune sa izvodima poziva, kretanje, društvene mreze, viber i da se samo otkrije. Znajte sa kim stvarate život. Isto važi i obratno, nisam seksista. Radije bih bila u braku u kome ako ima potrebu za drugom ženom to mi kaže kao čovek čoveku, nego da mi radi iza leđa. Laži su ono što najviše boli i stvara razdor.

BONUS ISPOVEST:

 

UVILJALA SE UZ VRELE DODIRE! Namestio sam se iza nje POSMATRAJUĆI u njenu bujnu guzu

 

Dugo vremena je prošlo od poslednjeg seksa sa Slađanom. Posle one jebačine kod nje kući sredinom marta, kada sam joj napunio zrelu pičku, nismo se više čuli ni videli. Iako mi je obećala da će se javiti, to se nije desilo. Dani, nedelje i meseci su prolazili, a ja o njoj ništa nisam znao. Nisam mogao ništa da uradim, jer nisam imao njen kontakt telefon, a nisam smeo da ponovo rizikujem i odem kod nje kući. Jedino što sam mogao da drkam na nju zamišljajući kako je jebem.

Spletom okolnosti, potpuno neočekivano sreo sam je u drugoj polovini decembra u samoposluzi. Nosila je veliku korpu napunjenu sa dosta namirnica. Odmerio sam je celu, odevena u zimskoj jakni i crnim pantalonama. Kurac mi se momentalno digao posmatrajući je sa strane, udaljen od nje nekih 10, 15 metara. Namerno krenuo sam ka njoj i stao pored nje gledajući neke namirnice. U sledećem momentu okrećem se ka njoj, pokušavajući da uzmem neki čaj sa police. Tada su nam se pogledi sudarili. „Dobro veče, kako ste?“ Praveći se fin, persiram joj.

Ona se našla u čudu, pocrveni u licu, pa mi odgovori: „Zdravo, dobro sam. Kako si ti?“ „Sad sam super, drago mi je što sam vas video.“ „Jel jeste, lepo od tebe što si se javio?“ Gutam je pogledom uz osmeh. „Nema na čemu, pozdrav.“ Nastavio sam dalje do drugih polica sa namirnicama ostavljajući Slađanu zatečenu. Ipak gledao sam je sa distance i kretao se u krug, prateći pogledom kuda ona ide. Nedugo zatim krenula je ka kasi, a ja odmah iza nje nervirajući se u sebi, jer od njene jakne nisam mogao da joj vidim guzičetinu u pantalonama. Slađana je počela da vadi namirnice iz korpe i kada je videla kako stojim iza nje opet se zacrvenela u licu.

Ja sam tada namerno prišao i počeo da vadim njene namirnice uz reči: „Dajte da vam pomognem.“ Kasirka reče: „Kako divan momak, pravi džentlmen.“ Slađana se blago nasmeja i reče: „Hvala, hvala, nije trebalo.“ Slađana je ubacivala namirnice u kese, u međuvremenu platila je račun, pa nastavila da ubacuje namirnice. Meni je kasirka brzo ubacila svega par namirnica što sam imao, platio sam i našao se pored Slađane koja je imala 3 pune kese namirnica.

„Bilo bi glupo sad da ne pomognem.“ Rekoh i uzeh joj dve kese, dok ona uze jednu. „Ali stvarno ne treba, mogu sama.“ „Taman posla da se mučite.“ Izađosmo zajedno iz prodavnice. „Hvala ti, ali mogu odavde sama, sad ću da pozovem taksi.“ „Odvešću vas ja, bezveze da plaćate taksi.“ „To bi bilo previše, posle svega.“ Izvadila je telefon iz torbe i pokušala da dobije taksi, ali bez uspeha. „Ajde da vas ja odvezem kući, stvarno mi nije teško.“ „Stvarno mi je glupo, ti si bivši dečko moje ćerke, niste ostali u dobrim odnosima, šta će reći ako vidi da si me dovezao. Još ti i ja, kad se samo setim.“ „Ja ću vas najnormalnije odvesti kući, mrak je, smog i magla napolju, niko neće videti da sam vas dovezao, staću malo pre vaše kapije.“

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt