“Kuma me zvala da joj pomognem nešto” – Ispovesti
Ispovesti

“Kuma me zvala da joj pomognem nešto”

Kuma je bila veoma lepa žena, 31 godina, dobro građena, imala je ogromnu zadnjicu kao tunel i ne tako velike grudi ali su dolazile do izražaja, imala je i smeđu kosu ošišanu na paz. Nisam mogao da joj odolim i da je ne gledam sa strane kad kod da sam mogao. Ziveli smo kucu do kuce ona sa muzem i troje dece a ja sa majkom ocem i sestrom inace ja sam imao 19 godina, svakodnevno smo se druzili i isli jedni kod drugih. Jednog dana sam bio sam kod kuce posto su majka, otac i sestra otisli na slavu kod nekih prijatelja. Nisam znao sta cu od dosade pa sam otisao do dnevne sobe i seo za kompjuter, kad pogledah kroz prozor a ono kuma siri ves, bila je u nekoj letnjoh haljini jer je napolju bilo leto. Preko te haljine joj se sve ocrtalo i grudi i njeno ogromna zadnjica. Seo sam za sto pored jer je bio bolji pogled na njene obline.

Tako sam je posmatrao kada je ona odjednom otrcala u kucu. Posle 2minuta mi je zazvonio telefon bila je to ona pitala je dali mogu da predjem do nje da joj pomognem da premestimo neke nove fotelje u dnevnu sobu. Obukao sam se i odmah presao kod nje, bila je sama. Ja sam usao obucen u majicu na kratke rukave, sorc preko kojeg se ocrtala moja preplanula alatka i papuce. Usao sam u dnevnu sobu a kuma je bas tad bila okrenuta jer je brisala sto. Malo sam se nakasljao i pozdravio je. Pogledala je u moj dignuti nasmejala se i rekla idem do toaleta vracam se za 5 minuta. Ja sam seo na kauc i cekao da se vrati, ali nje nije bilo duze od 5 minuta krenuo sam prema toaletu kada sam cuo jecanje i uzdahe, pogledao sam kroz jedva otvorena vrata od toaleta kad ono kuma sedi na wc i igra se sa svojom… Okrenuo sam se i vratio u dnevnu sobu kao da se nista nije desilo, opet sam seo na kauc ali sada na mesto koje se nije videlo od vrata dnevne sobe, skinuo sam gace, sorc i zadigao majicu iznad pupka i cekao da se kuma vrati.

Posle nekih 3-4 minuta sam cuo kako skripe vrata od kupatila krenula je prema dnevnoj sobi usla je i jos uvek nije mogla da me vidi od vrata. Kada je pogledala prema meni imala je sta da vidi ja sedim go. Krenula je da se dere na mene, sta radis to bezobraznice mali kako te nije sramota. Ja sam ustao dosao do nje i rekao joj, kumo nemoj da se lazemo znam sta si sada radila u toaletu i zbog cega si to radila cim si videla moj kako se ocrtao preko sorca morala si da odes da je olaksavas. Sledece sto sam uradio, uhvatio sam je cvrsto oko struka i krenuli smo da se ljubimo. Skinuo sam joj haljinu i gacice posto je to sve sto je imala na sebi, okrenuo je tako da joj ledja i zadnjica budu prema meni i poceo da je natezem. Kada smo zavrsili kuma je rekla pa jaooj kume sta smo to uradili a ja sam joj samo odgovorio da cu joj razvaliti svaki sledeci put kad budem imao priliku.

BONUS:

Zaboravite na njihov šarm. Postoji 5 tipova frajera koji nemaju što tražiti u vašem životu

Frajeri koji tragaju za mamom, sluškinjom i escort damom u jednom. Kaže li vam vaš frajer ikada zapovjedničkim tonom da mu napravite sendvič i donesete pivo te konstatira kako je ženama mjesto u kuhinji ili nešto slično, a evidentno je da u njegovom glasu nije bilo ni trunke humora, bježite od njega koliko god vas noge nose. Osim ako vam borba za emancipaciju ne znači apsolutno ništa! I ako se i sami slažete s njim!

Frajeri koji pošto poto žele imidž zločestih frajera. Shvaćamo mi da mnogi dečki žele ostaviti dojam zločestog, buntovnog dečka, iako zapravo nisu takvi. Oni samo znaju na što mi cure padamo i to debelo koriste. I to je ok, s obzirom na to da su istinski dobri. Problem je u onima koji su doista bezosjećajni, apatični, zločesti i buntovni. Oni koji izazivaju sve moguće neprilike iz čiste dosade ili zlobe. Ostavite se takve nezrelosti!

Frajeri koji se ni oko čega ni najmanje ne trude, već sve prepuštaju vama. Imate osjećaj da ste vi ta koja konstantno juri njega, umjesto da se s njim nalazite na pola puta. Vi ste ta koja uvijek zove njega, stvara planove, razrađuje logistiku, prilagođava se njgovim preferencijama i potrebama, a on je onaj koji se smješka i čeka – čeka da vi i svi ostali učinite sve za njega. I to se nikad neće promijeniti!

Frajeri koji vam odmah daju do znanja da su emocionalno nedostupni. On vas je na samom početku upozorio da on baš i nije tip za ozbiljne veze. Niste mu mogli odoljeti pa ste svejedno završili zajedno. No iako ste već poprilično dugo zajedno, ne primjećujete emocionalni angažman s njegove strane. Što je u jednu ruku u redu budući da vas je upozorio da to od njega ni ne očekujete, no ako ste vi ta koja je nezadovoljna takvim odnosom, vrijeme je da pronađete nekoga tko će vam pokloniti svoje srce.

Frajeri s kojima nikada ne znate na čemu ste točno. Ako ste svjesni da on znači nevolju i prije nego ste se spetljali s njim, nemojte se ni spetljati. Znamo da je njegovom šarmu teško odoljeti, no doista vam ne treba frajer kojemu su cure samo trofeji, koji nikada nema mira i koji će vas povrijediti prije no shvatite da ste u vezi. Vjerujte nam da takvoga nećete uspjeti pripitomiti!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt