Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE! – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE!

Učinilo mi se da gubim svest. Uživala sam, neprekidno, sam stenjala i svršavala mahnito. Rukama sam prekrila lice i tresla se kao u gruznici. Uz snažno trzanje i glasan uzvik izvukao je kurac iz mene.

Svršio je i on prskajući spermu svuda. Seo je na stolicu i borio se za dah. A ja sam ležala na stolu nasmešena i dobro izjebana. Pička mi je bridela, ali sam bila bila prezadovoljna.

Kurac mu je bio i dalje dignut, mislim da nije izgubio ništa na veličini. Pogledao je ka meni, oči su nam se zasijale. Svukli smo se na brzinu. Seo je na stolicu i povukao me na sebe. Dlanovima mi je stiskao guzove, vrteo ih, a onda me podigao i počeo da spušta niz svoju pozamašnu batinu.

Primakao mi se, prepuštajući mi ritam, dok je on bio usresređen na moje bradavice. To mi je odgovaralo. Bio je tako jak,šaputao je kako sam divna, kako će poludeti ako ovo ne ponovimo… – Hoću da vidim kako ti poskakuju sise… Iako mu je glas bio nežan, imala sam utisak da je skroz zaslepljen požudom, možda više od mene.

Bila sam omamljena tom neprikrivenom žudnjom i nabijala se na taj najveći i najtvrđi kurac u svom životu. Direktor mi je mesio sise i ljubio vrat. Teško je disao i drhtao je. Bio je silno napaljen. Osećala sam kako mi se opet bliži vrhunac, telo mi je bilo u ekstazi. Orgazam me je pogodio kao metak i skroz presekao. -Aaaaaahhhhhh…- vrisnula sam. Mahnito sam svršavala.

Nije mi dao ni da se smirim podigao me je sa sebe i spustio na tepih. Legao je iza mojih leđa, podigao mi nogu i zabio kurac u mene. Počeo je snažno da prodire u moju pičku, orgazam me je još tresao. Nije stajao.

Sise su mi talasale, kosa mi je pala preko lica. -Mazi ih…Stiskaj bradavice… Skloni kosu, želim da ti vidim to lepo lice…- isprekidano je govorio.

I ja sam slušala. Bilo mi je lepo. A kojoj ne bi? Usnama je potražio moje, dok me je dlanovima još dublje potiskivao ka sebi. Počinjalo je da mi se vrti u glavi. Osećala sam njegovo teško disanje, sama nemoćna da dođem do daha.

Zavukao mi je jezik u uvo, dok je neprekidano mrmljao. -Idemo… hajde lepotice, još malo…još malo…samooo…malooo… Noge su mi drhtale, uzbuđenje mi je opet raslo. Nesvesno sam se trudila da istovremeno svgršimo, ali ja sam opet bila brža. Ugrizla sam se za usnu kako ne bi vrištala. Dok se mojim telom raspaljivala vrelina, presekao me je bol, jer je u trenutku me ugrizao za rame. Bio je to sladak bol.

Najzad, nije više mogao da se uzdržava. Trgao je kurac iz mene i brzim pokretima krenuo da drka. Istrgla sam mu kurac, vlažan od mojih sokovai, još uvek ležeći, povukla ka svojim ustima.

Oploračio me je, stavila sam kurac između sisa i stisla ih sa strane. Jebao me je u sise, hvatala sam glavić usnama, a onda je riknuo i zategao se. Osetila sam mlaz sperme kako mi udara u nepca. Prskao mi je u usta, po licu, skroz se ispraznio. Uzela sam kurac koji je najzad gubio na veličini u ruku i polizala. Legao je pored mene na tepih. Dugo me je ljubio i šaputao slatke, romantične nežnosti.

A onda je nešto zvaničnije rekao. -Od kad je Marta otišla iz firme pre pola godine… znaš na koga misli…- namrštila sam se, na šta se on nasmejao – Još uvek nisam popunio mesto mog tehničkog sekretara. Čekao sam nekog ko bi mi odgovarao!

Ako ti odgovara sutra ćeš dobiti rešenje? Pogledao me je upitno, a moj osmeh mu je sve rekao. – Ali ima još nešto da znaš…- uozbiljio se. Štrecnula sam se,neće valjda nešto da mi pokvari ovu sreću.- U ponedeljak putujemo za Pariz!

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt