Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE! – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE!

Više nisu bile bitne funkcije, postojali smo samo on i ja.
– Predivna si, predivna… glas mu je bio nežan.
Spustio je brushalter sa mojih sisa i obujio ih rukama.
Njegovo snažno telo, gorelo je od želje.
Ništa manje od mog.

Navaljena na sto, osećala sam njegove usne kako se spuštaju niz moj vrat do grudi i bradavica. Dlanovima mi je stiskao dojke koje su od njegovog dodira počinjale da bukte. Sisao mi je očvrsle bradavice, zatvorila sam oči i duboko uzdahnula.

Podigao me je da sednem na sto. Ljubio je i grickao moje prepone, butine, dok su mu brada i lice tek dodirivali moj mesnati brežuljak.

Pomerio je gaćice u stranu i jezikom prešao gore-dole niz usku brazdicu među usminama moje ribice, mameći mi iz grudi uzdahe zadovoljstva i nestrpljenja, a iz nutrine slatke sokove izazvane željom da već jednom prodre u mene.

I dalje mi je mazio grudi i uvrtao bradavice, ali ništa se nije moglo porediti sa zadovoljstvom i osećajem bestelesnosti koji je u meni izazvao njegov jezik. Počinjala sam da odižem dupe, kako bi mu omogućila da još bolje liže moju ribicu.

Zgrabio me je za guzove i počinjao blago da prodire jezikom u moju vlažnu rupicu, dok se prstima jedne ruke poigravao mojom napetom bradavicom. Ne prestajući da me liže, povukao mi je gornji deo tela ka svojim bedrima.

Otkopčala sam napeti šlic i njegov je kurac sam pronašao moje usne.

Veliki kakav još nisam videla, mislila sam da će me ugušiti. Usnama sam zgrabila tu kurčinu i počela lizati i sisati. Telima su nam prolazili trzaji. Dali sam to zaista ja? Pušila sam mu, dok je njegov prst nežno ulazio u moju guzu, a jezik palacao po mom klitorisu. Tresla sam se a on je ubrzavao lizanje.

Stenjala sam, jecala, drhtala, kurac mi je ispadao iz usta. -Poješću te…- rekao je kroz zube. Taman sam htela da zaustim da ne mogu više, da ću izludeti, da uđe u mene i jebe me, pridigao me je, povukao na ivicu stola i raširio noge.

Glavićem je razgrnuo usnice i zatim kurac snažno zabio u moju vrelu pičkicu. To mi je trebalo, odmah sam znala da ću brzo svršiti. Nije me štedeo, nabijao ga je snažno, jako i svom silinom. Ali je prijalo. Više nisam ništa znala. Protresao me je orgazam. Podigao mi je nogu na rame i nastavio da jebe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt