Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE! – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE!

Gledao me je pravo u oči tim tamnim pronicljivim očima.

Odmah sam shvatila da zna svako moje pitanje i pre nego što izgovorim, kao i odgovor na njega.

Pokušala sam da objasnim da svoj posao radim stručno i odgovorno duž niz godina, navodeći više primera uspešno zatvorenih ugovora, samo u zadnjim mesecima.

Namerno sam se trudila da ne spomenem da drugi napreduju daleko brže, a da sam ja preskakana bez određenog razloga.

Vrlo fino me je zaustavio u izlaganju. -Znam sve to!

Zadovoljni smo Vašim radom i stručnošću…- rekao je mirno…- Da je drugačije ne biste bili u ovoj firmi!

Sledeći korak u vašem napredovanju bi bilo rukovodeće mesto, a to podrazumeva i određene kvalitete… Pomislila sam da sam dobila šlagvort i sa žarom sam rekla da imam ideje za poboljšanje efikasnosti i krenula da izlažem. Nasmešio se i prekinuo me. -Ne sumnjam uopšte! Vi ste pametna žena…-ustao i otišao do bifea- Znate u kojoj zemlji živimo i samim tim šta donosi posao… Tu su putovanja, partneri, veze, važni ljudi za firmu…Nego, da popijemo mi po jedan viski? I ne pitajući doneo je flašu viskija i kristalne čaše i sipao nam piće.

Uzela sam čašu i podigla je nesigurno, nisam znala šta da mislim. Kucnuli smo se. -I još nešto da vam kažem…- njegove oči su se preko mojih grudi spuštale niz butine – Vi imate sve potrebne kvalitete, ali nije moje da od Vas tržim tako nešto…

Morate se sami odlučiti! Odjedno mi je sve bilo kristalno jasno.

Koja sam ja guska! Zar sam stvarno mislila da ću obući minić, pokazati malo od sisa i dupeta, fascinirati ovakvog čoveka i dobiti unapređenje. Pogledala sam ga, sedeo je opušteno i prijateljski se smešio. Ikapila sam viski na eks, uzdahnula duboko i pružila čašu da mi sipa još jedan.

Ubrzao mi se dah, sise su mi zatezale košulju. Kvrcnulo mi je. Želim to! Mogu ja to! Otkopčala sam dugme na košulji, pa još jedno ispod sisa.

Nagnula sam se ka direktoru, moje bujno poprsje se oslobodilo košulje. Privukao mi je glavu i poljubio me da mi se zavrtelo u glavi. Obavila sam ruke oko njegovog vrata, otvoreno žudeći da ne prestane da me ljubi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt