Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE! – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE!

Samo malo da se seredim, frizura, manikir, pedikir. Linija mi je perfektna, kilaža mi je ista kao kada sam bila devojka.

Sise su se malo opustile, pa velike su, dojila sam, ali su i dalje pune i teške. Kao što mi je i guza čvrsta, obla i tračasta. Lice mi je zategnuto i izgledam dosta mlađe, i kad hoću još imam onaj magično jebozovni pogled.

Za četvrtak sam spremila crni čipkasti veš, crne najlon čarape, sa halterima, crnu mini suknju i usku belu košulju sa predubokim dekolteom. U firmi sam ušetala na visokim štiklicama.

Mislim da je svima stao dah što su me u to trenutku videli. Moj novi izgleda je bio apsolutno primećen.

Mnogi su se kao poslom došetali do moje kancelarije. Baš sam bila na samopouzdanju.
Došlo je i pet sati, najavila sam se sekretarici koja je spremno rekla da me direktor čeka.
Malo sam popravila šminku, stavila parfem i popela se sprat iznad.

Ispred lifta srela sam se sa sekretaricom, samo me pozdravila i na moj upitan pogled, klimnula glavom i ušla je u lift. Očigledno je polazila kući. Pokucala sam na vrata direktorove kancelarije. Čula sam kada je rekao da uđem. Sedeo je za velikim konferencijskim stolom.

Ponudio me je da sednem i prodornim pogledom me odmeravao. Nije propustio ni jedan dao mog raskošnog tela, uopšte ne sakrivajući zadovoljsto onim što vidi. Ovi nisam očekivala, trebala sam da sednem do njega, na stolicu sa iste strane stola.

Više nisam bila sigurna da su mini suknja i otvorena košulja u skladu sa sadržajem fascikle koju sam ponela sa sobom. Nekako sam uspela da sednem i spakujem noge koje su se skoro dodirivale sa njegovim. Povukla sam suknju koja se podigla do rubova mojih najlonki malo pocvenevši. -Kažite Dragana…- prvi put mi se obratio intimnije nego uobičajeno – U čemu je vaš problem…- zastao je-…a da Vam ja mogu pomoći?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt