Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE! – Ispovesti
Ispovesti

Navalio me na sto i pomerio mi GAĆICE! Znala sam da sam dobila UNAPREĐENJE!

Sedela sam u kacelariji i razmišljala koja sam ja budala. Najavila sam se kod generalnog direktora da razgovaramo u vezi mog napredovanja na poslu. Očekivala sam da će me primiti i saslušati, da će tražiti neki izveštaj, mišljenje moje šefice koju sam namerno preskočila.

Ona je bila napućena klinka petnaest godina mlađa od mene, i zbog svog tatice išla džinovskim koracima u firmi. Preskačući svakih pola godine po nekolika stepenika. Nije ona jedina koja je tako napredovala.

Bilo je tu mnogo maminih i tatinih sinova i nečijih miljenica, koji su i sa ovim dopisnim fakultetima brzinski napredovali. I to me je nerviralo!

Direktorova sekretarica mi je javila da je danas zauzet, i da je sledeća dva dana na putu.

Rekao je da dođem u njegovu kancelariju u četvrtak u pet sati. Da dođem posle radnog vremena kada nikoga ne bude u firmi! Iznenadio me, osećala sam se povređeno,a cenila sam ga.

Otprilike je mojih godina, uglađen, ozbiljan,finih manira. Kao muškarac je vrlo poželjan, visok, zgodan.

U firmi je bio već pet godina i sredio je mnogo stvari. Poslovali smo daleko bolje, što se osetilo na platama. Uvek sam važila za izuzetno lepu devojku. Kako su prolazile godine, dva porođaja, briga oko dece i njihovo odrastanje, posle navale ovih sponzoruša, starleta, silikonskih lepotica, moj hvaljeni izgled je otišao u drugi plan. Pre svega za mene, pa čak i za mog muža, koji je govorio da sam ja za njega dar sa neba.

On koji je uživao u mojim oblinama do besvesti, znao je da me i po dve nedelje ostavi bez seksa.

Iako se nikada nisam zapustila, redovno sam išla na jogu i održavala telo u formi, trudila sam se da ga neističem, pogotovo u firmi, a istaknem znanje i stručnost. Razmišljala sam ceo dan šta da radim, pa i kad sam stigla kući.

Imam 42 godine, i ako sada nešto ne pokušam, nikada neću.

Deca su velika i moram za sebe nešto da uradim, ili ću zauvek ostati kancelarijski moljac koji samo ispunjava hirove mladih japija i raznoraznih nabudzenih glupačica. A još uvek izgledam kao avion, puca sve na meni.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt