Moglo nam je biti lijepo, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Moglo nam je biti lijepo, ali…

Moglo nam je biti lijepo, ali… Udala sam se sa 17 godina, ni školu nisam bila završila… LJUBAV! Sve je bilo kao u snu, imala sam najboljeg muža na svijetu, svekrva minikada ružnu riječ nije rekla, ma neopisivo.

Čak nam se posrećilo i već prve godine braka rodila sam prelijepu djevojčicu… bio je sretan i nije mu bilo bitno što nije dobio sina, kao većini muškaraca. UH… onda je sve krenulo naopako. Moj muž je doživio stravičnu saobraćajnu nesreću, tuga velika… Nije bio kriv, jednostavno bio je na krivom mjestu u krivo vrijeme, da tako kažem. Pijani muškarac se nekontrolisanom brzinom zakucao direktno u automobil mog muža i… GROZNO.

6 MJESECI SE BORIO ZA ŽIVOT. Na žalost nije uspio, organi su počeli da otkazju jedan za drugim i… UH, prošlo je od tada 5 godina, kao da je bilo juče, bol i tuga su iz dana u dan sve jači. Kćerka nam je ove godine krenula u školu, ista on i vjerujte mi da je jedini razlog zašto sam još uvijek živa. Imam nepunih 25 godina, neke moje drugarice se još nisu ni udale, a ja sam prošla toliko toga.

BONUS ISPOVIJEST:

Želim se osvetiti tati… Tata vara mamu sa mojom najboljom prijateljicom koja kao i ja ima samo 18 godina. To traje već skoro godinu dana. Toliko je bezobrazan da to i ne krije od mene jer je ubijeđen da nikada neću reći mami. ZAŠTO?

Zato što ga mama voli više nego svoje oči u glavi, više i od mene i brata… više od svega i zna da bi je to kada bi saznala povrijedilo kao ništa u životu. Čak me par puta koristio i kao “paravan” dok je radio svoje radnje sa mojom prijateljicom. Nakon svega odlučila sam da mu se osvetim. Rekla sam mojoj prijateljici da mi napravi “teren” da se približim njenom tati.

U početku je negodovala, ali nije imala izbora. Sve je na kraju spremno, DOGOVORENO, te će mo se njen tata i ja idući vikend MALO ZABAVALJATI.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt