“Muž me uhvatio na djelu sa vlasnikom firme” – Ispovesti
Ispovesti

“Muž me uhvatio na djelu sa vlasnikom firme”

Ljubavnica sam vlasnika firme u kojoj radim i to već duže od 5 godina. Međutim, prije mjesec dana nas je bukvalno zatekao moj muž kako radimo ONE stvari u mojoj kancelariji. Previše smo se opustili, zaboravili zaključati i na nesreću moj muž se baš tada pojavio. Kada nas je vidio potpuno se izgubio i sav bijesan krenuo je prema nama da nas razdvoji, tuče… ni sama ne znam šta mu je bila namjera.

Ja sam tada onako polu naga stala pred njega i pljusnula mu šamar. Rekla sam mu da ne bude budala, da ide kući i da nikome ništa ne govori dok ne popričamo. Par sati kanije kada sam došla sve sam mu lijepo objasnila… Stan od 100 kvadrata i sve u njemu, novo auto od 25.000 eura, putovanja, ljetovanja, zimovanja… brendirana odjeća, ZNAČI SVE ŠTO IMAMO, je zahvaljujući meni i tome što sam se žrtvovala sve ove godine i što svakodnevno dopuštam matorcu koji je stariji od mene 20 godina da mi radi što poželi.

Moj muž je samo sjedio i gledao u mene… Znate šta je rekao? “Pazite ubuduće malo bolje da vas ko drugi ne zatekne…” Iskreno nisam se nadala ovakvoj reakciji od njega, ali očigledno je da je lagodan život prevagnuo u odnosu na muški ponos. Nemate pojma kako mi je pao u očima. Voljela sam ga, bio mi je prva i jedina ljubav, ovo sa gazdom je čista korist, ali tek tako da pređe preko toga da ga varam… ne znam šta da kažem.

On je sa mnom iz koristi, a ne iz ljubavi do tog zaključka sam došla. Mislim da ću se razvesi od njega. Zašto da se je PIP sa matorcem, a on da uživa u bogatsvu koje ja na taj način stičem. Da me barem voli… ODVRATAN JE!

BONUS ISPOVEST:

 

JEDNIM POKRETOM SKINUO MI JE ODEĆU! Moćno KOPLJE me je načisto pocepalo!

 

Zovem se Nina i imam 26 godina. Imam dečka već 2 godine sa kojim se izuzetno dobro slažem. Volimo iste stvari, slušamo istu muziku, zajedno gledamo filmove… Jednom rečju, potpuno odgovaramo jedno drugom. Spremali smo se ove godine da idemo na more, i kao svaki normalan par odlučili par meseci pre toga da odemo u teretanu na”zatezanje”.

Poceli smo zajedno da vežbamo, međutim, meni su pojedine sprave bile preteške pa sam se odlučila za fitness klub. Moj dečko je nastavio da ide u teretanu, a ja sam pronašla dobar fitness klub koji mi je potpuno odgovarao. Zbog prirode posla mogla sam na vežbanje da idem jedino uveče, kada je treninge držao Ivan, mladi mišicavi momak mojih godina. Uz njegove instrukcije veoma brzo sam napredovala u vežbanju što me je zaista činilo srećnom. Guza mi je bila kao izvajana, a i sise su potpuno čvrsto stajale, sto se mom dečku najviše i sviđalo.

Jedno veče otišla sam kao i uvek na trening, međutim, bili smo samo Ivan i ja u klubu. Ja sam kao i uvek, pocela sa vežbama za guzu, kada mi je Ivan prišao i počeo da daje instrukcije da podižem nogu više. Osetila sam da je napor veći, ali sam nastavila jer sam znala da će to dati mnogo više efekta. Onda se desilo nešto neočvekivano: Ivan mi je pomilovao guzu i rekao da tako lepo dupe odavno nije video.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt