Ne shvatam tatu – Ispovesti
Ispovesti

Ne shvatam tatu

Ne shvatam tatu… Prije 7 mjeseci sam saznao da tata ima drugu. Uhvatio sam ga sa njom u našoj vikendici, slučajno sam došao kada je on bio sa njom i saznao sam. Od tada ga “pokrivam” kada god ide i zbog njega lažem mamu zato što se plašim da mama sazna jer mislim da bi joj od tuge srce prepuklo.

U braku su 22 godine, a on ju je zamijenio sa skoro 20 godina mlađom. Iskreno… nije samo to razlog, malo se plašim i za sebe, ne znam kako bi reagovao da se oni razvedu, sa jedne strane osude društve, sramota je to. Moj tata ima skoro 50 godina da se sazna šta radi sva naša reputacija u gradu bi se preko noći uništila. Sa druge strane, ne želim da dobijem etiketu da sam kao tata, jer ja to niakda ne bih uradio, pogotovo ne ženi koju volim. Sve ovo me jako pogađa i ne znam kako da sredim cijelu ovu situaciju.

Molio sam tatu da prestane sa tim, ali ni da čuje.

BONUS ISPOVIJEST:

U tim godinama je bio moj prvi put sa dečkom najboljim frendom moga brata…..krenula sam u pekaru…bila sam u uskoj mini suknjici i kratkoj uskoj majici….tako da su se moje cice oslikale….odjednom me neko povukao za ruku i rekao „da li si spremna?“ ja sam ga blijedo pogledala on mi je ponovio „pa da li si spremna…odavno mi se sviđaš i ako si spremna voditi ljubav sa mnom“ klimnula sam glavom i odvukao me do njegovog stana…u kući mu nije bilo roditelja pa me je nježno uzeo oko struka i odnjeo do kreveta.. nježno me dirao svuda po tjelu a ja sam drhtala i lagano uzdisala…poljubio me je i skinuo sve sa mene…zastao je gledajuči u moje tjelo pa otkopčao šlic iza kojeg je izletio veliki piton uhvatila sam ga u ruku kao da oduvjek to radim on je uzdisao lagano sam ga uzela u usta i počela ga pu.iti srce mi je kucalo jako a on je uzdisao.

Related Articles

Zatim iz noćnog ormarćića izvadi ko.dom i stavi ga na već odavno stvrdnut…. uhvati me i lagano zavali na krevet, stavi ga unutra podrhtavala sam a on ga je stavljao pa vadio i sve tako i brže i brže od jednom osjetih vrućinu i svr.ih ….nakon toga imali smo jos 2 godine odnos i počeli smo se zabavljati..još uvjek smo u vezi i često imamo se..alne veze i za to mi uopšte nije žao…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt