Sviđa mi se komšija – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Sviđa mi se komšija

Uzela je kondom između četiri prsta, dobro ga razvukla i stavila na glavić, pa polako navlačila. Rekoh joj da ću je maksimalno častiti ako bude dobro pušila i ako mi se svidi jebanje. Samo je klimnula glavom i preko ručice menjača krenula da puši. Strpala je prvo glavić i krenula ritmički da se pomera glavom. Sa svakim pokretom je sve više uvlačila kurac i od 22cm je uspela strpati samo pola. Drugom rukom mi je drkala kurac u korenu i mazila jaja. Pokušavao sam joj preko leđa doći do pičke, ali su se moji prsti mrsili sa dlakama koliko je bila čupava, pa sam se fokusirao na sise. Mlade i čvrste sise su bile idealne za gnječenje, pogotovo dok ti ga još i puši.

”Kako hoćeš da me karaš?”, upita me između dva uvlačenje kurca.”Hoću da mi sedneš na kurac”.

Povukao sam sedište skroz unazad da bi me mogla opkoračiti.Kurac je već bio skroz dignut od dobrog pušenja. Opkoračila me je, rukama raširila usmine i dlakavi žbun i glavić naciljala na rupicu. Polako je krenula da se spušta, proveravajući da li će joj glavić ući. Pička se širila i polako gutala glavić, a ona je nastavljala da se spušta. Negde na pola kurca reče da joj je to dovoljno i onda krenu da se u ritmu diže i spušta. Pokušavao sam da izdižem karlicu kako bi joj nabio ceo kurac, ali se ona spretno izdizala i nastavljala da se jebe samo sa polovinom mog kurca.Položaj je postajao neudoban za oboje, pa joj predložih da je malo guzim. Pokušala je da se u kolima namesti da je jebem s guza, ali nam prostor u kolima nije dozvoljavao.

”Hajmo napolje, jebaću te na haubi, ionako nas niko ne može videti od žbunja.”

Prvi sam izašao, spuštenih pantalona do gležnjeva drkajući kurac i čekajući da se ona namesti na haubi kola.Legla je na haubu i skroz raširila noge. Tek tad sam video koliko joj je pička dlakava da se otvor nije video i pored široko raširenih nogu.

”Joj, vrućeeee, izgore mi dupe i pička!”, vrisnula je, naglo ustajući sa haube.

Predložih joj zato da legne na zadnje sedište i široko raširi noge, što je i učinila. Dlakavost pičke i butina su me u tom trenutku užasno uzbuđivali, iako to nisam voleo. Prošao sam prstima kroz dlake kao frizer kad šiša i skraćuje kosu, pa mu iznad prstiju ostaje deo koji treba ošišati. Iznad prstiju mi je ostalo toliko dlaka da se s njima mogla pokriti još jedna pička. Taj žbun je podjednako bio gust i po usminama, sve do guze. Pokušao sam u tom žbunu da pronađem kliću, bio je malen, neugledan i dobro skriven. Drkao sam ga, krenula je da izvija karlicu. Videlo se da joj prija. Verovatno ostali jebači samo gledaju da isprazne jaja u krajputašicu i da nastave svojim putem. Hteo sam da joj i poližem pičku, ali njena neurednost me odvratila od te namere.

Drkanje kliće je izmamilo i prve picine sokove, pa će mi i kurac lakše ući. Visina raširene pičke je bila taman u visini mog kurca. Lagano prislonih glavić i polako krenuh da je jebem s namerom da joj sad nabijem ceo kurac. Polako je ulazio, sve dublje i dublje dok nisam osetio lupanje mojih opušteni jaja o pičku. Mislio sam da će se buniti, ali je, izgleda zaboravila na veličinu kurca, jer je već na početku dobila bonus u parama za veličinu. Pička je počela da se podmazuje sve više i više, počela je i da šljapka, a sluz je dobijala beličastu boju kao da mutim belanjak.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt