Sviđa mi se komšija – Ispovesti
Ispovesti

Sviđa mi se komšija

Sviđa mi se komšija. Imam 17, tačnije 16 godina i mnogo sam zaljubljena u jednog momka iz komšiluka. On ima 25 i nikada na mene nije baš obraćao pažnju.

Na sve načine sam pokušala da skrenem pažnju na sebe, ali džabe ništa se nikada nije dogodilo. Prije 10-ak dana sam mu direktno rekla, tačnije napisala preko fb-a da mi se sviđa i da bih željela da budem njegova djevojka.

On mi je tada rekao da može, ali da prvo moram dokazati moju ljubav prema njemu. Tada mi je tražio da mu svako veče preko video poziva plešem, ali bez odjeće i da se, kako da kažem, sama sa sobom mazim.

BONUS ISPOVEST:

ZAUSTAVILI SMO SE U ŠUMARKU! Zabio sam joj ga do kraja!

Uobičajena jutarnja rutina: ustajanje, brijanje, pijenje kafe i na posao. Često u toj jutarnjoj rutini padne i dobro jebanje ako suprugu uhvatim na 15 minuta od jutarnjeg vežbanja i spremanja na posao. Međutim, od jebanja nema ništa već tri dana, jer ima mecu, a nikad je nisam uspeo nagovoriti na sex u tim danima bez obzira koliko sam ja narajcan. U takvim situacijama ispijem kafu na brzaka da što manje razmišljam o jebanju.

To jutro je bilo hladnjikavo i vetrovito iako je bio april. Od mesta stanovanja do posla auto je već poznavao svaku krivinu, pa je samo putovanje bilo monotono. Tako je bilo i tog jutra. Međutim, na nenaseljenom delu puta primetih devojku kako stopira. U momentu odlučih da je povezem, jer su tuda retko prolazili automobili, a vreme hladno.Ušla je u auto na prednje sedište, kulturno me pozdravila i ušutila. Nakon par kilometara ćutanja je upitah gde ide, a ona mi reče da mogu stati bilo gde pored puta. Na moje čuđenje i upitan pogled mi reče da ona radi na toj deonici i pošto sam joj prvi da ću imati i popust.

Reče i cenu za pušenje i karanje, a meni je mozak grozničavo razmišljao. Jebote, naleteo sam na kurvu krajputašicu koje nikad nisam voleo, a kurac mi nije bio u pički već 5 dana. Ono hamletovsko:”Jebati ili ne jebati?” mi je bubnjalo u glavi. Pogledah je malo bolje. Bila je zgodnjikava, nekih 20 i kusur godina, ali neuredna. Stare patike, ofucane helanke i izlizani duks su skrivali njeno lepo telo. Mogla je staviti bar neki parfemčić. Razmišljam grozničavo: ko je birao taj se nije najebao i pički se ne gleda u zube.”U redu”, rekoh, “imaš li neko mesto gde vodiš mušterije?” ”Još jedno dva kilometra i skreni na poljski put levo, a onda ćeš videti jedan šumarak”.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt