“Bila sam sa sestrinim mužem” – Ispovesti
Ispovesti

“Bila sam sa sestrinim mužem”

Godinu dana sam bila ljubavnica sestinom mužu . Svesno sam stupila u taj odnos znajući da će se to pre ili kasnije završiti i da su šanse da se to loše završi jako velike.

To je bila ‘ljubav’ na prvi pogled, odnosno nezadrživa stra*t na prvi pogled. Sve je bilo kulturno i jasno od samog početka sa obe strane, on ima porodicu koju nikada ne bi ostavio, niti sam ja to želela zbog rođene sestre.

To je bio neki naš mali privremeni i tajni svet u koji smo oboje iz svojih ličnih razloga uplovljavali i to je sve. Juče sam ga ostavila jer sam se samo jednog dana probudila i shvatila kakvu sam sebi prazninu u duši napravila. Ne kajem se, preuzimam odgovornost za sve svoje postupke, sve što sam radila svesno sam radila. U intimnim odnosima zaista nema garancija i često i ‘čiste’ i moralno prihvatljive veze ne uspeju, ali nikada više to ne bih uradila sebi.

Samo onaj ko je to uradio će znati o čemu govorim. Svako ljudsko biće zaslužuje bolje od toga.

BONUS ISPOVEST:

 

AGRESIVNE MATORKE I MLADA KRV: Presavile smo se preko stola, dok su ulazili JEDAN PO JEDAN!

 

Kada dokone gospođe, ili preciznije rečeno, dame u zrelim godinama nemaju pametnijeg posla a uz to imaju viška vremena i dovoljno novca, izmišljaju načine kako da se dobro provedu. Tako je i moja poznanica Fatima došla na ideju da proslavi jednu godišnjicu. Naime, odlučila je da proslavi godišnjicu razvoda. Prošlo je tačno deset godina kako se razvela i to joj je dalo povod da organizuje proslavu tog događaja.

Mene je nazvala naša zajednička prijateljica Milena i obavestila me kako moram u subotu, obavezno, da dođem na spomenutu proslavu. Slatko sam se nasmejala toj luckastoj ideji, ali kako nisam imala ništa u planu potvrdila sam svoj dolazak. Dobro sam znala da će to biti skup napaljenih žena koje su sve mahom prešle četrdesetu godinu života, a neke i pedesetu.

Idućeg dana nazvala sam Fatimu. Zanimalo me koliko je prijateljica i poznanica pozvala.

Trebalo je da nas bude oko petnaestak a možda i više. Većina su dame koje su udate pa imaju obaveze i verovatno neće moći da dođu. Nabrojala mi je na koje sve žene računa da će doći. Zaključila sam kako većinu poznajem. Neke više a neke manje. Ali, to nije bilo ni bitno.

Proslava je trebalo da se održi u jednom motelu nadomak grada. U ovoj priči namerno neću spominjati ime motela jer možda neko od muževa mojih poznanica pročita ovu priču pa se seti da je njegova žena te subote bila tamo. Stigla sam, zajedno s Milenom, u tačno dogovoreno vreme. Parkirale smo auto i krenule ka ulazu. Prošle smo kroz hol gde se nalazila garderoba i toaleti pa smo gurnule pokretna vrata i ušle u salu. Tu su oko spojenih stolova već sedele fatima i desetak žena. Bile su dobro raspoložene i pozdravile su nas glasnim povicima. Odmah sam uočila da su sve dame jako lepo odevene, doterane i našminkane.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt