Udala sam se vrlo mlada za čovjeka od 44 godine, bila sam sa njegovim ocem i sa najboljim drugom mog oca – Ispovesti
Ispovesti

Udala sam se vrlo mlada za čovjeka od 44 godine, bila sam sa njegovim ocem i sa najboljim drugom mog oca

“Udala sam se prilično mlada za čovjeka od 44 godine… Bila sam s njegovim ocem, a poslije i sa najboljim drugom mog oca. Ne znam što sam to radila. Vodila sam dnevnik i zu zapisivala. Kada sam se razvela, opet sam mijenjala dosta momaka.

Nakon nekog vremena sam upoznala svog sadašnjeg muža. Auf je zaista divna osoba, odlično se slažemo. Naravno, nisam mu rekla za prošlost, znala sam da mu se bis ne bi dopalo. Jedne prilike smo se nešto posvađali. Tada je slučajno našao moj dnevnik.

Pročitao je šta sam pisala. Ne znam ni sama zašto sam sve nach morala da pišem. Uplašila sam se da će me ostaviti i da će tražiti objašnjenje. Iako je pročitao sve, auf je ostao sa mnom. Divan je muž. Voli ich ich poštuje. Već smo 14 godina u braku.

Bog mi je poklonio divnog muža i trudit ću se da budem što bolja supruga. Žao mi je što sam toliko vremena potrošila na pogrešne momke. Žao mi je što sam toliko vremena potrošila na pogrešne momke. Imam Pravo. Čovjek valjda nauči na greškama. ”

BONUS ISPOVEST:

Poželela sam da osetim njegovu BATINU u sebi! Poludela sam od ŽIVOTINJSKE POHOTE!

 

Mogu slobodno reći da to nije bio nikakav brak. Sve je bilo samo na papiru. Muž mi je bio TV mehaničar, znate kako to već ide, ode u nečiju kuću na poziv, pa ako je dama sama pojebe je i ide dalje… Uostalom tako smo se i mi upoznali. U principu, možda mi to i ne bi smetalo da je on vršio svoju bračnu dužnost, ali od toga nije bilo ništa… Bože dragi koliko sam sanjala kurac i to ne samo jedan, sanjala sam debele, dugačke, krive da me jebu u svim mogućim i nemogućim pozama, kako pušim te divne kare, kako ih guraju u sve moje rupe, poludeću ako to ne postane stvarnost.

Sutradan sam se rano digla, takođe dobro napaljena od vrućih snova. Inače nisam rekla da radim kao sekretarica u jednoj privatnoj firmi u gradu, a stanujem u mestu 15 km od posla pa sam prisiljena svako jutro da putujem. Tako je bilo i ovo jutro. Probudila sam se nešto ranije nego inače da bi se lepo obukla. Crni halteri, to mi je bilo jako seksi, uvek imam osećaj da me svi gledaju i znaju da ih imam. Štikle da mi se guza bolje ocrta, to muški vole. Naravno tu je minić i košulja, a gore bunda dugačka od nerca.

Ušla sam u automobil i počela ga paliti, ali neće pa neće nije mi bilo druge nego da krenem na bus. Na stanici sam bila sama. Napokon je došao bus, kod vozača sam kupila kartu i sela odmah u prvi red da u retrovizoru mogu videti sve putnike, a i nije ih bilo puno i svi su bili muskarci tj. bilo ih je s vozačem 6. Jedan je sedio sam, taj mi se činio kao da je cigan, ali lepo obučen, tamnoput. U sredini su sedela dvojica studenata, a dva reda iza mene su sedela dva fizička radnika, to sam videla po kombinezonima koje su nosili. Vozili smo se u tišini samo su ona dva fizikalca nešto pričala, ostali su čini mi se spavali, a meni je mašta proradila.

Oni fizikalci su stalno nešto pričali i pokazivali na mene, a ja se uopšte nisam osvrtala već sam počela razmišljati kada bi me svi ti nepoznati tipovi počeli… Od tog maštanja sam se ludo popalila, nisam mogla više izdržati, zavukla sam ruku ispod bunde pa ispod suknje i našla se na vlažnoj pičkici kojoj je trebao dobar bod. Ali kako sam do malopre ja druge gledala tako su sada u retrovizoru ona dvojca budnih gledali mene. Nisam primetila da me gledaju pa sam raširila noge malo više i stavila ruku na picu i trljala je tako da mi je krv udarila u glavu, sva sam se preznojila, a možda su mi se i krajevi čarapa videli, a znate kako to utiče na muškarce.

Jedan od dvojice fizikalaca je došao do mene i pitao da sedne. Nisam imala ništa protiv mada me je uhvatio u drkanju i bilo mi je malo nelagodno, nisam znala šta hoće. Seo je, u tom trenutku vozac je naglo zakočio, a fizikalac je stavio ruku na moje sise kao da bi me zaštitio, a onda je spustio na moje butine i više prema mojoj pici, ali ja to nisam dozvolila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt