BILA SAM SA TATA OD DEČKA! Jahao me bez prestanka, ludela sam od želje! – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

BILA SAM SA TATA OD DEČKA! Jahao me bez prestanka, ludela sam od želje!

– Ne plašiš se da će se tvoj dragi probuditi i zateći nas ovako? Je li, droljo?! – povikao je.

– Ne plašim se! Samo želim da me jebeš! Briga me za njega! Ja sam tvoja drolja, tvoja kurva! Samo me jebi, molim te! Poludeću ako ne uđeš u me… – Nisam stigla da završim rečenicu, kada mi ga je silovito nabio. Prvo je nenormalno bolelo, mislila sam da je pocepao moju pičkicu. Kasnije je bol počela da prelazi u zadovoljstvo.

Jebao je bez prestanka, tako jako i divno, kao da pičku vidi prvi put u životu. Ludela sam pod njim, trudeći se da primim što više te ogromne kurčine. A on je jebao… jebao… Sigurno sat vremena, možda i duže. Noge su mi skroz utrnule, a pička mi je bila toliko vrela da sam mislila da će se zapaliti… Svršila sam sigurno pet puta. On nijednom.

Došao je i taj trenutak… Pogledao me je zamagljenim očima i tiho rekao:

Ne želim… ne želim da izađem iz tebe. – Nasmešila sam se.

– Pijem pilule – jedva čujno sam rekla. Poljubio me je i počeo silovito da nabija. Moju pičkicu je obuzela vrelina, osetila sam kako sperma šprica u mene. Poljubio me je i legao pored mene, teško dišući. Na velikom zidnom satu otkucavalo je 3:45.

Nemoj da se tuširaš, želim da ti koža upije moj miris – prošaputao je i ustao.
– I ja to želim – tiho sam rekla. Prišao je, još jednom me strasno poljubio i izašao iz sobe. Dugo sam gledala u vrata, a zatim srećna utonula u san…

Bili smo u tajnoj vezi još par meseci. Kada sam raskinula sa Milošem, priznali smo našu vezu. Pre dva meseca smo saznali da sam trudna, a juče da nosim blizance, dečaka i devojčicu. Nema srećnije žene od mene.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt