BILA SAM SA TATA OD DEČKA! Jahao me bez prestanka, ludela sam od želje! – Ispovesti
Ispovesti

BILA SAM SA TATA OD DEČKA! Jahao me bez prestanka, ludela sam od želje!

Sa Milošem sam bila u vezi 3 godine. Živeo je sam sa ocem, majka mu je umrla kad je bio mali. Sex nam je bio prosečan, to mi je odgovaralo jer je njegov kurac bio taman za moju pičkicu. Više vremena provodila sam u njegovoj kući, nego u svojoj.

Zoran, njegov otac, bio je čovek pedesetih godina, ali je izgledao dosta mlađe, čak se i ponašao kao da je naših godina. Često su u kući bile mlade devojke koje su dolazile kod njega.

Jedne večeri, nakon kluba, Miloš je bio toliko pijan da smo ga taksista i ja jedva dovukli do kauča. Ostavila sam ga da spava i uputila se u kupatilo. Pod tušem sam drkala kao sumanuta, zatvorenih očiju. Kada sam ih u jednom trenutku otvorila, Zoran je stajao nasred kupatila i drkao svoju ogromnu kurčinu.

Izašla sam iz kabine i počela da vičem na njega i da histerišem. Prekinuo me je poljupcem. Koliko god sam se opirala, nije me puštao. Prešao je na moje sisice, a zatim je kleknuo na pod i lizao moju pičkicu. I to tako dobro.

Onda je ustao, a ja sam se spustila na pod i pušila mu ogromnu kurčinu. Zatim me je podigao u naručje i izneo iz kupatila. Miloš je i dalje čvrsto spavao na kauču.

Odneo me je u spavaću sobu i stavio na krevet. Raširio mi je noge i legao preko mene. Ljubio mi je sisice, povremeno dodirujući moju pičkicu kurcem. Ludela sam od želje da mi ga stavi. Par puta sam pokušala sama da se nabijem, ali uzalud. Uživao je da me muči, da gleda kako gorim od želje.

Mislila sam da će da rascepa moju pičkicu, tako mladu i usku.

Stavi mi ga već jednom! – povikala sam. Samo se nasmejao i nastavio da se igra mojim sisicama. – Stavi mi ga, ne mogu više da izdržim! – vikala sam.

– Šta želi moja kurvica? – pitao je nasmejano. Kao da je znao da obožavam da me zovu prostačkim nadimcima.

Da, ja sam tvoja kurva, stavi mi ga, molim te! – Počeo je kurcem da ide gore-dole po mojoj pičkici. Stavio ga je na ulaz i malo gurnuo, pa se opet izmakao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt