Bila sam sama kod kuće – Ispovesti
Ispovesti

Bila sam sama kod kuće

Bila sam sama kod kuće. To je bio kisovit majski dan. Moj muž je bio na putu i bila sam sama kuci tih nekoliko dana. Jednog dana, zapravo, to je bio utorak, neko je pokucao na moja vrata. Pogledala sam kroz špijunku i videla mog kolegu sa posla sa nekom kesom. Pustila sam ga da udje unutra.

Tog dana mi je nagovestio na poslu nesto tipa-dolazim danas, budi spremna. Naravno, nisam razumela ostatak, jer mi je on to sapnuo u guzvi. Seli smo na krevet. Bila sam tako sretna i prvo sto sam pomislila bio je odnos sa njim. Poceli smo da razgovaramo uz kafu. Odjednom je iz kese izvadio pre.ervativ. Bila sam zaprepascena, ali ubrzo sam bila puna radosti. Rekao mi je-sad cu da te.

BONUS ISPOVIJEST

Roditelji se nisu slagali da budem sa Tanjom… Sticajem okolnosti upoznam jednu ženu, Tanju, bila je razvedena, starija od mene i imala je kćerku od 4 godine, meni je inače 25 godina.

Zaljubio sam se u nju, predivna je osoba. Kada su moji roditelji saznali za nju tražili su od mene da prekinem vezu sa njom, da ona raspuscenica nije za mene momka, plus je starija, a najgore od svega za moje roditelje je što ima dijete. Meni ništa od toga ne smeta, volim je, a njenu kćerku gledam kao da je moja, jako simpatična i pametna djevojčica.

Related Articles

Juče mi je Tanja rekla radosnu vijest, da je ponovo trudna i da ću postati otac. Nemate pojma kako sam sretan. Odma sam joj rekao da se spakuju i da ih vodim kod mene kući da konačno započnemo zajednički život, a želio sam spriječiti rodbinu i košije da za moje dijete govore da je kopile. Kada smo došli kući mama je bila sama.

Mnogo se iznenadila kada je vidjela Tanju i njenu kćerku na vratima. Rekao sam joj da ću postati tata, da je Tanja tudna i da započeinjemo zajednički život.

Zalupila je vrata i čak dva puta okrenula ključ u bravi. Stojali samo tako ispred vrata nekih pola sata, bio sam uvjeren da će mama otvoriti, ali ništa. Vratili smo se zajedno u Tanjin iznajmljeni i sada smo tu. Kada sam mislio da ne može biti gore, Tanja mi je rekla da najbolje da raskinemo i da se ja vratim mojim roditeljima, jer ne želi da uništava moj život, a da će da ode da abortira moje dijete. Koliko je dobr osoba, bez obzira što i ona mene jako voli spremna je da se žrtuje zbog mene. Rekao sam joj da od toga nema ništa i da ako treba zbog nje sam spreman da potpuno zaboravim i mamu i tatu. Ako oni mene mogu zašto ja njih ne bih moago.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt