“Imam dobru ženu, ali njena sestra je bolja” – Ispovesti
Ispovesti

“Imam dobru ženu, ali njena sestra je bolja”

Imam dobru ženu, ali njena sestra je bolja. Toliko je dobra da, htjela ili ne je toliko izazovna da bi je svaki muškarac poželio za sebe.

Prošli vikend je bila kod nas i ja sam u jednoj sobil ležao i gledao utakmicu, a one su u drugoj sobi sjedile ili šta već. Obzirom da mi je baterija na mobitelu bila pri kraju, kažem ženi da mi donese punjač, a nakon par sekundi otvaraju se vrata i vidim moju svastiku kako ulazi i onako sa vrata baci mi punjač.

Pogodila me u međunožje, te sam se uz bolni izraz lica uhvatio dole.

Rekla mi je da li želim da me poljubi da bol nestane. Baš sam se iznenadio, rekao sam da bih rado prihvatio njeno liječenje, ali supruga… Tada me je prekinula i na brzinu ora*no zadovoljila.

Iako je bilo kratko, ja veće zadovoljstvo u svojih 42 godine nikada nisam imao. Toliko mi je bilo dobro da bih sad napustio i stan i ženu i djecu i otišao da živim sa njom, samo kada bi ona htjela.”

BONUS ISPOVEST:

ODMAH SAM GA ZASKOČILA NISAM SE MOGLA UZDRŽATI: Nabijao mi je svog mačora sve jače, bila sam veoma uzbuđena!

Zdravo svima ja sam Nina imam 32g. razvedena. Živim sama. Udala sam se u 20 toj imala sam redovni seks a naročito ujutru.

Sve je bilo prve 2 godine lepo i odlično dok bivši ne reče da pravimo dete. Uradili smo tu noć ali nažalost nije se primilo. Otišla sam u bolnicu na preglede. Nakin svih tih pregleda saopštili su mi doktori da sam neplodna i da nikad neću moći zatrudniti. Usledila su razočaranje naročito kod muža. Posle toga više nije hteo da ima seks čak nije hteo samnom u krevet. Prošlo je mesec dana ludela sam jer mi je kurac falio.

Onda jednog dana se obučem izazovno haljina najlonke. Izašla sam s drugaricama u provod da nađem nekog za s**.s Dok smo sedeli u kafiću pojavi se moj školski drug. On mi je uvek bio drag. Pričali smo tako zezali se. A onda smo izašli u šetnju dodirivali se i on mi reče da živi sam.

Pa smo otišli kod njega u stan a kad smo ušli nisam se mogla suzdržati odmah sam ga zaskočila iako se otimao jer zna da sam udata. Bila sam sva napaljena p**a natekla vlažna. Popustio je i on. Skinuli smo se goli, lizao mi sise raširila sam noge i on mi ga zabio i počeo žestoko da me j**e, a onda posle sam ga zajahala, on me nabijao sve žešće. I na kraju mi zguza s**o.

Rekla sam mu da želim prenoćiti i ujutru smo se p**i. Nakon toga otišla sam srećna kući, vesela i***a. Muž je otišao na posao ljut rezerviran ali mene je baš bolelo .

Nakon nekoliko dana sam se razvela i otišla kod svojih i tako dragi moji sam sve dosad se jebavala s pažljivo odabranim muškim.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt