ISPOVEST: U vezi sam sa muskarcem koji ima 58 godina – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: U vezi sam sa muskarcem koji ima 58 godina

Devojka sam i imam 20 godine. U vezi sam sa muskarcem koji ima 58 godina. Oboje imamo po dobar auto i dobre plate. Tako da nije korist ni u kakvom smislu. Znaci izmedju nas su ciste emocije.

Znala sam da je pravi. Obozavam ga, on mi je sve, pruza mi najsigurnije zagrljaje u kojim gorim, u njegovim rukama sam srecno bice. Imamo mnogo slican pogled na svet i mnogo tema za razgovor. Jedino mi smeta to sto mu je neprijatno kada nas nepoznati ljudi vide da idemo zagrljeni.


BONUS ISPOVEST:

Uvijek smo se zezali i dosta me privlacio

Pocela sam radit u jednoj firmi i tu upoznala lika koji ja zajedno sa mnom radio, on je ozenjen, tri mjeseca je tek u braku. Uvijek smo se zezali i dosta me privlacio.

Zadnji njegov radni dan u firmi kada je trebao ici u drugi grad radit, dovezao me kuci i u autu smo se poceli zezati, ali mi je bilo predobro, prvi put je zenu prevario sa mnom i voljela bih ponovo s njim biti ne kajem se, pustio mi je u autu pjesmu od seke aleksic,,moje prvo bio si nevjerstvo,,

Ne zelim mu brak upropastiti jer mu je zena vec trudna ali zelim ga opet kraj sebe lici mi na bivsega s kojim sam bila tri godine i kojeg volim jos uvijek,bojim se da se i meni nekad to ne desi ako se ikad udam,uh znam da se sve vraca u zivotu. I jednog dana se desilo. Njegova zena je meni.

izvor: info-magazine.site

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt