ISPOVEST: "Pomogla sam sinu..." – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Pomogla sam sinu…”

Živeo sam sa mamom u malom gradu u garsonjeri u vrlo skromnim uslovima. Oca nisam ni viđao jer nas je napustio još dok sam bio beba. Imali smo jednu sobu koja je bila i dnevna i spavaća, sa jednim krevetom.

Mama je radila u osnovnoj školi kao čistačica, bila je skromna žena, malo zapuštena, nije se viđala sa muškarcima, bila je fokusirana na naše preživljavanje.

Vreme je prolazilo, ja sam rastao, počeo sam da ulazim u pubertet. Osim što mi se menjala fizionomija, počeo sam neke stvari drugačije da doživljavam. Hormoni su počeli da divljaju, odjednom sam žene počeo drugačije da doživljavam. Drugari u razredu uveliko pričaju o sexu, švercovanje porno časopisa, svašta nešto. Prošvercovah i ja jedan kući. Gledao sam te slike i počeo čudno da se osećam, kurčić je počeo da mi se diže, bilo je super. Primetio sam da me najviše uzbuđuju starije žene sa velikim grudima.

Pročitah u tom časopisu prvi put incest priču između majke i sina, srce mi je kucalo dvesta na sat, bio sam šokiran. Shvatio sam da ja živim sa starijom ženom onižeg rasta, malo punijom sa jako velikim grudima. U tom nekom omamljenom stanju ugledah mamin crni svileni brushalter kako visi na vratima. Jako sam se uzbudio, zastao mi je dah. Uzeo sam ga i počeo da ga milujem, mirišem, tako je dobro mirisao na njene sisetine, znoj. Bio je ogroman, stavio sam ga preko cele glave, tako me je palilo što je svilen i što se tako sexy sija.

Od tog dana život mi nije bio isti, tada sam tek skoro postao punoletan i izgubio sam nevinost. Već isto veče je usledilo veliko iznenađenje. Spremali smo se za spavanje i mama izlazi uz kupatila u novoj crnoj svilenoj spavačici Malo joj je bila uža, tako da su joj sise tako kipele, tako je bila sexy…

Oči su mi zasijale od uzbuđenja. Mama me je pogledala, nasmešila se i pitala: Jel’ ti se sviđa sine moja nova spavaćica? I ja malo da se ponovim…” Da, da”, rekoh, super je”

BONUS ISPOVEST:

TOPIO SAM SE SA RASNOM KOLEGINICOM: Svršila je na kancelarijskom stolu uz glasno stenjanje

Upoznao sam je na poslu. Zove se Zora i radi u mojoj zgradi. Bila je tu da mi pomogne oko popisa materijala. Od prvog trena mi se svidela, krupna, sa velikim guzovima i sisama koje su se prelivale iz njenog dekoltea, imala je nesto opasno jebozovno u sebi.

Svaki put kad bi me pogledala sa njenim krupnim očima ili prosla pored mene osetio bih neke trnce po kičmi, a kurac bi počeo da mi se meškolji. Vesele je prirode, smeje se i stalno peva i brzo i lako smo se sprijateljili. Posao je potrajao danima ,a ja sam se u međuvremenu raspitao o njoj.

Saznao sam da je udata, da ima decu, da ima muža pijanca i da mnogo voli da se tuca. Povezivali su je sa raznim likovima i ispade da je jebalo pola firme. Ali sve sam ja to hteo da proverim a iako mi se sviđala imao sam neki strah da li ću ja to zadovoljiti i ako je istina sta se sve priča , gde se ja tu uklapam.

Dugo sam u braku i kao i svi muškarci koji nisu dugo jebali ništa sa strane bio sam malo u frci, šta i kako raditi. Brak ti nekako ulije sigurnost jer sa ženom znaš na čemu si ali muški crv je proradio u meni, morao sam da pokušam makar se obrukao. Polako sam u našim razgovorima počeo da provlačim priče o seksu i sve duže da zadržavam ruku na njoj ili da se kao slučajno dodirnemo grudima u prolazu. Nije se bunila i samo se smeškala.

Jedno letnje popodne ostali smo sami u kancelarijama jer su svi pobegli ranije zbog vrućine. Ona me upitala da li žurim negde, a ja sam rekao da ne ionako supruga radi popodnevnu smenu pa bih sam bio kod kuće i da mi ne smeta da ostanem da završimo. Pošto je bilo jako vruće pitao sam je da odem da kupim neki sok da se osvežimo rekla je da može i da bi joj baš prijalo, a da će ona za to vreme malo da se umije i osveži.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt