ISPOVEST: RAZVEDENA SAM I ŽIVIM SA ĆERKOM KOJA SADA IMA 17 GODINA, A SAME SOM OSTALE OD NJENE 6-TE GODINE, RANO SAM JE DOBILA, SA SVEGA 19 GODINA – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: RAZVEDENA SAM I ŽIVIM SA ĆERKOM KOJA SADA IMA 17 GODINA, A SAME SOM OSTALE OD NJENE 6-TE GODINE, RANO SAM JE DOBILA, SA SVEGA 19 GODINA

Izvukao je prste iz moje pičke i legao.

Polako sam krenula da mu skidam bokserice, a iz njih je izašao jedan veliki, debeli kurac. Iznenadila sam se što je izgledao ovako velik, ali sam ga odmah uhvatila, primakla se i stavila ga u usta. Nisam mogla celog da ga obuhvatim, ali nadala sam se da je to bilo dovoljno.

Mogla sam da radim samo ono što sam videla u pornićima do sad. Krenula sam da ližem njegov glavić kružno, a onda se premestila na vrh. Za to vreme, drkala sam mu polako rukom.

Nastavila sam da mu pušim, a on je uzdisao od zadovoljstva. Kurac je imao drugačiji ukus nego što sam zamišljala, ali ovako napaljena nisam ni o čemu drugom mogla da mislim. Posle malo vremena, shvatila sam da moja pička ne može više izdržati.

– Molim te, hoću taj kurac u mojoj pički!- tiho sam rekla.

Pogledao me je značajno. Izvila sam se i ispružila pored njega. Pogledom sam ga molila da prodre. To ga je palilo. Nabio mi je kurac u pičkicu skoro do kraja. Ja sam se naježila i stenjala od zadovoljstva, ali i peckajućeg bola.

Ljujao se napred-nazad, nabijajući mi kurac sve jače i jače. Najbolji drugar mi je pružio sasvim sigurno i najbolji osećaj i zadovoljstvo ikad – osetila sam da ću svršiti. Orgazam je dolazio u talasima u kojima sam se topila. Stenjala sam i masirala svoje sise dok je Srđan sada najjače nabijao svoj kurac u moju nenaviknutu, malu pičku.

Osećala sam kako je rastura iznutra, kako je širi, kako ga ona grli i draži… Izvukao je svoju kurčinu iz mene i nežno menjime lupkao po ribici. Legao je na leđa. Kurac mu je bio uspravan. Opkoračila sam ga, moja pička je bila iznad njegovog kurca, a onda sam se nabila.

Pomerala sam se gore-dole i nabijala se na tu nabreklu kurčinu što sam jače mogla.

Nisam htela da izneverim Srkija… Još jače sam se nabila. Mešala sam karlicom što sam bolje mogla. Iako sam bila totalno neiskusna, nisam želela da on to vidi… Stegao me je čvrsto za struk i nabijao na sebe, kao da je ceo želeo da uđe u mene, i tu i ostane…

-Svršavam – rekao je isprekidanim glasom. Legla sam na leđa i pustila ga da dođe i svrši na mene. Podigla sam se, uhvatila njegov kurac i polako mu drkala. A onda je svršio… Mnogo sperme je izašlo iz njegovog kurca i palo na moje sise, stomak, na vrh moje pičke, lice, usta i kosu. Nije me bilo briga za to.

Polizala sam spermu oko mojih usta. Sperma je imala čudan, slankast ukus – nisam znala da je takav. Generalno, nisam znala mnogo toga… No, naučiću, tek sam počela…Prišla sam njegovom kurcu i strasno polizala svu spermu koja je ostala na glaviću.

Privukao me je na sebe i zagrlio čvrsto. Nežno me je ljubio u čelo, dok je prstima klizio preko mojih leđa. Tonula sam u njegovim rukama… Nije me bilo briga ni što mi je drug, ni što imam dečka…Postojao je samo ovaj tren sada…

-Idemo pod tuš, važi?

Pružila sam mu ruke i krenula sa njim…Usledilo je najstrasnije tuširanje – sa mojim nogama oko njegovog struka…

Koliko vam se svidela ova priča?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt