ISPOVEST: RAZVEDENA SAM I ŽIVIM SA ĆERKOM KOJA SADA IMA 17 GODINA, A SAME SOM OSTALE OD NJENE 6-TE GODINE, RANO SAM JE DOBILA, SA SVEGA 19 GODINA – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: RAZVEDENA SAM I ŽIVIM SA ĆERKOM KOJA SADA IMA 17 GODINA, A SAME SOM OSTALE OD NJENE 6-TE GODINE, RANO SAM JE DOBILA, SA SVEGA 19 GODINA

Kada smo završili, rekao je da mora da ode do prodavnice i da ga sačekam. Kad je otišao, legla sam na krevet. Razmišljala sam o njemu, o tome kako je izgledao. O tome kako bih želela da budemo zajedno… Da me pojebe. Od te pomisli, užasno sam se napalila…

Pošto niko nije bio tu a Srđan je trebao da se vrati za 10ak minuta, odlučila sam da uradim “to”. Otkopčala sam farmerke, zavukla prste u moje gaćice i krenula da masturbiram.

Mazila sam svoju pičkicu koja se užasno napalila na njega.

Zamišlala sam da mi to sve radi Srđan, moj najbolji drug… Otkopčala sam trenerku i podigla majicu. Brus nisam imala – nisam htela da ga obučem ovaj put, iako mi je bilo neprijatno. Uhvatila sam se za jednu sisu – uvek sam tako masturbirala. Mazila sam klitoris kružnim pokretima, srednjim prstom ulazila unutra. Posle samo dva ili tri minuta osetila sam da ću svršiti.

A onda su se otvorila vrata od sobe. Nisam čula kako Srđan ulazi u kuću. On je stajao tu, i gledao me kako se samozadovoljavam. Bilo me je sramota. On nije ništa rekao, samo je otišao u drugu sobu. Htela sam da odem po njega, da vidim da li je ljut na mene – ipak sam masturbirala u njegovoj kući…

Taman sam krenula da ustanem, a on se vratio samo u majici i boksericama. Videla sam kako mu se kurac ocrtava na gaćama. Bila je to velika kurčina – prvi kurac koji sam videla uživo – ali bila sam sigurna da je veći od mnogih, pošto sam gledala par pornića. Prišao i seo na krevet pored mene.

Bila sam napaljena više nego ikad, pička mi je gorela, bila je vlažnija nego ikad, htela je nešto u sebi…

Ja sam i dalje sedela nepomično, nisam znala šta da radim. I dalje su mi pantalone bile skinute do kolena, a sise van majice, iako sam ih pokrila rukom. Nasmešio se:

-Ajde, slobodno skloni ruku. Već sam video – rekao je. Nisam znala šta da uradim. Razmišljala sam o tome kako sam napaljena i htela sam da uradim to sa njim… Zato sam sklonila ruku sa mojih sisa, čije su bradavice bile tvrde kao kamen.

Nagnuo se i uhvatio me za jednu sisu. Naježila sam se. Videla sam onaj kurac u boksericama i bilo mi je drago što mu se digao na mene. A ko i ne bi? Prišao je i strasno me poljubio. Uzvratila sam mu poljubac, a onda mi je skinuo pantalone, a zatim i gaćice.

Prvi put je dečko gledao u moju golu pičkicu… I to ne bilo koji, nego Srđan, moj najbolji drug i jedan od najzgodnijih momaka iz naše škole! Gurnuo mi je dva prsta i jauknula sam lagano. Nije se obaziralo nego je samo ubrzao – možda ga je to palilo.

Krenuo je da mi obrađuje klitoris i ja sam se topila od zadovoljstva – ovo nikad u životu nisam osetila. Kretao se oko moje pičke a ja sam i dalje drhtala od uzbuđenja, a onda mi je gurnuo prst u moju usku pičkicu. Jauknula sam jače – ovo je bilo najlepše što sam ikad osetila.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt