“Prošlo ljeto sam provela kod tetke u Švicarskoj..” – Ispovesti
Ispovesti

“Prošlo ljeto sam provela kod tetke u Švicarskoj..”

“Prošlo ljeto sam provela u Švajcarskoj, stekla sam budžet u julu i zvala me tetka kod nje da dođem da prošetam.

Uputim se pravo u Cirih i dok je tetka imala par slobodnih dana – uživancija, njen muž i ona mi pokazali prelijepa jezera, grad, bazene…

Prođe ta sedmica prebrzo i ostanem ja sama po cijeli dan dok su oni na poslu, spremim ručak, očistim ali opet dosadno. I jedno veče veli moja tetka ima jedna žena ako hoćeš da joj očistiš stan plaća 100 CHF, kažem da hoću.

 

Svidim se ja toj ženi i ona me preporuči nekoj drugarici i tako u krug, uglavnom ostanem ja dva i po mjeseca radeći na crno.

Lijepo sam zaradila, lijepo prošetala i zahvalna sam do neba tetki što me ljubazno primila i nadam se da ću joj se jednog dana odužiti”

BONUS ISPOVEST:

VATRENA I VRELA: Prislonio sam je preko stola, zadigao haljinu i dodirivao tako matoru…

 

Nekih mesec dana kako sam se uselio u stan, raspakovao sam se, a višak kutija ću spustiti u podrum. Otključavam boks, ispada mi jedna od kutija a iz nje nekoliko „Pan Erotika”, „Strast” časopisa. Obrisah jednu od dve stolice, listajući počeo sam u toj tišini i da ga drkam, jul mesec, 16h… u pamučnom šotsu sam, bez gaća, nakvasiću šorts ako ga ne oslobodim… Drkam ga uveliko, čitam erotske priče, prija mi, ostaću dok ga neolakšam.

Stolica je u ritmu škripala i taj ritam mi na vrata boksa pozva matoru komšinicu da dođe i izvidi šta se to čuje… nekih 5 min. je gledala kako ga oštrim… Tiho, u dva koraka mi je prišla sa leđa, spustila ruke na moja ramena. Trgao sam se, smirila me je, na uvo mi šapne da bi rado pomogla mladom novom komšiji u tom jedinstvenom događaju…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt