DO'VATILA SAM MATOROG KOMŠIJU! Mazio je moju malenu, a onda mi je zavukao SVOJ PONOS DO KRAJA! – Ispovesti
Ispovesti

DO’VATILA SAM MATOROG KOMŠIJU! Mazio je moju malenu, a onda mi je zavukao SVOJ PONOS DO KRAJA!

Znate li za mog matorog komšiju? Moram da vam ispičam…

Kad god bih prošla pored njega, stalno je nešto dobacivao kad bih prolazila i mislio je da je smešan. Posto je imao kao neki mali mostic blizu njegove kuće, koji sam morala uvek da prođem da bih otisla u prodavnicu, on bi se uvek tu našao i kroz smeh bi govorio: “E a ja ovde sad naplaćujem prolaz ahahahhahaha“. Čak me je i taj njegov smeh nervirao, a da ne pričam njegovi perverzni pogledi. Uvek bih u sebi pomislila matorac..

Leto, vreme jako oblačno i samo što nije pala kiša, ali svejedno sam posla u prodavnicu bez kišobrana jer sam računala da neće odmah pljusak. Naravno da sam se prevarila. U trenutku kad sam prelazila most kiša je počela da lije kao iz kabla. Videla sam komšiju kako mi maše i viče „Dođi kod mene u kuću dok se ne smiri vreme“. Za samo nekoliko sekundi koliko je padala kiša uspela sam da budem mokra do gole kože.

„Evo daću ti da se presvučes da ne bi nazebla. Idi u onu tamo sobu ali je brava pokvarena pa ne mogu vrata da se skroz zatvore.“ Ušla sam u sobu i počela sam da se skidam. Vrata su bila malčice otvorena. U ogledalu na zidu sam videla kako komšija viri. Iz nekog razloga umesto besa počela sam da osećam napaljenost. Prvo sam se sama sebi gadila zato što me pali to što me matorac posmatra, ali kako sam skidala svaki komad odeće taj osećaj je bio sve manji i manji. Dao mi je neke njegove pantalone i ogromnu košulju koja mi je bila do kolena.

Ostala sam samo u gaćicama i brusu i tada sam se okrenula da vidim da li je tu. Nije ga bilo. Osećala sam vrelinu po celom telu i čvrsto sam rešila da se pojebem sa matorcem. Skinula sam i brus i gaćice i obukla samo kosšulju. Izašla sam iz sobe, a on je sedeo na jednom dvosedu i gledao tv.

„Što nisi obukla i pantalone?“ drhtavim glasom me je pitao i zbunjeno gledao. Prošla sam i sela pored njega na dvosed. „Nisam ljubitelj tih pantalona“. To je bio tako glup odgovor ali nije me bilo briga. Odmeravao me je non stop. „Što me tako gledate?

Nije vam bilo dosta što ste malo pre virili kroz vrata?“ Zacrveneo se i samo je ćutao. Bacila sam pogled na njegovo međunožje i videla da ga pokriva svojom rukom. Zatim sam mu se priblizila i stavila svoju ruku na njegovu. “ Jel vam je vruće dole?“ tiho sam mu šapnula. Kako sam bila pomalo nagnuta ka njemu uspeo je da primeti da nemam brus a i sigurno je video moje nabrekle bradavice jer su se već uveliko ocrtavale.

Uzela sam mu ruku i stavila na moju butinu. Uzdisao je teško dok me je mazio. „Ne znam koliko je ovo pametno. Znaš ti si mlada devojka, a ja sam stariji od tebe.“ „A kao nikad nisi maštao o ovome?“ prestala sam da mu persiram. “Jesam i to stalno.“ „Onda nek bude da je i sada mašta, samo što će ti biti jos lepše.“

Zavukao je ruku dublje i lice mu je još više bilo zbunjeno kad je stavio ruku na moju pičkicu. Zavukao je srednji prst i počeo da mi mazi klitoris. „Mmmm, tooo“ počela sam da uzdišem. U tom trenutku sam osećala neverovatnu vrelinu po celom telu.

Drugom rukom je uzeo da mi mazi sisu kroz košulju, a zatim ju je otkopčao. „Imas baš lepe i bujne sise.“ Počeo je da mi lize i gricka bradavicu, sa jednom rukom je mazio drugu sisu, a sa drugom klitoris. „Mmmm, priznaj koliko si ovo dugo želeo, ahhh jebi mi pičkicu sa prstom.“ Zavukao je srednji prst i počeo da mi jebe pičku. Ni sa jednim dečkom nisam osetila toliko zadovoljstvo.

Zatim se sagnuo i počeo je da mi mirise picu. „Ne pamtim kad sam zadnji put video ovako mladu ribicu.“ Nisam ni mogla da pričam, samo sam stenjala. Počeo je da me jebe jezikom. Uhvatila sam ga za glavu i nabijala. Noge sam prebacila preko njegovih ramena. U tom trenutku sam prvi put taj dan svršila. Tresla sam se kao da me drma struja. „Jel bi mogla ti mene sad malo da zadovoljiš?“

Stajao je ispred mene. Kroz pantalone je moglo da se primeti da mu je baš veliki. Prvo sam mu ga mazila kroz pantalone dok sam ga pohotno gledala. Nije mogao da izdrži da stoji pa je seo a ja sam mu otkopčala pantalone i izvadila ga. Kurac mu je bio debeo,roze i sigurno 20 cm dug. Počela sam da mu lizem glavić a rukom sam mu milovala testise.

On me je mazio po glavi “Uf, kako si dobra. Dobra si ti devojčica,uf“ Lizala sam mu celu kitu i spuštala se sa jezikom do testisa i onda sam mu ih sisala dok sam mu rukom drkala kitu. „Aaaah uh kako si dobra,uuuh.“ Više ni sama nisam mogla da izdržim, morala sam da ga osetim u sebi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt