Njene noge bile su pružene i raširene... REKLA MI JE DA SAM POTREBAN NJENOJ MAČKICI! – Ispovesti
Ispovesti

Njene noge bile su pružene i raširene… REKLA MI JE DA SAM POTREBAN NJENOJ MAČKICI!

Već je prošla ponoć uveliko i taman sam zadremao kada me je Jelena pozvala i rekla da dođem da je pokupim naglasivši da nisu više u gradu, već da je kod Nevene. Nevena je naša prijateljica, student je i barem 10ak godina je mlađa, ali se već dugo druži s Jelenom intenzivno, naročito otkako joj je dečko otišao u Norvešku da radi. Izlazile su, provodile se, šopingovale, jednom rečju ubijale vreme.

Nije bilo gužve u gradu, tako da sam relativno brzo stigao ispred Neveninog ulaza. Pustio sam poruku Jeleni da siđe, ali mi je ona poslala poruku da se popnem gore, da joj trebam nešto. Četvrti sprat, zgrada bez lifta, baš mi se nije pelo, ali ajde. Poslušao sam. Popeo sam se, pokucao i uhvatio se za kvaku.

Bilo je otvoreno i ušao sam u stan. Javio sam se glasno, a onda iz sobe na kraju hodnika čuo sam glas Jelenin „ovde smo, ajde“. Pokucao sam na vrata sobe i otvorio vrata, a unutra scena iz snova. Na velikom krevetu, naslonjena leđima na gomilu jastuka, Jelena je sedela potpuno gola. Na sebi je bukvalno imala samo tamno plavi karmin i tesno pokupljenu kosu. Njene noge bile su pružene i raširene, a među njima sedela je Nevena potpuno naga i leđima naslonjena na Jelenine grudi. Na sebi je isto imala plavi karmin. Noge su joj bile raširene i blago savijene.

Tiho mi je rekla „mojoj drugarici…potrebano joj je kurac…jel tako, mila“ pitala je…Nevena me je stidno pogledala i klimnula glavom uz glasan uzdah, a Jelena je nastavila „posle par pića…malo smo se pomazile…““.

Nevena je opet potvrdila. „Šta reče, koliko si bez kurca“ pitala je Jelena, a Nevena je u transu odgovorila „godinu…godinu dana, možda i više“…“I sad ti treba kurac“ nagasila je „Da, da , da“ rekla je Nevena. „Šta da“ pitala je Jelena. „Da, treba mi kurac…hoću da me izjebeš jako“

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt