“Iznenadio sam se kad sam vidio taj prizor” – Ispovesti
Ispovesti

“Iznenadio sam se kad sam vidio taj prizor”

“Od kako sam se oženio moj otac mi govori kako me moja žena vara i da to cijelo selo zna osim mene. Volim moju ženu i nisam želio da mu vjerujem. Radimo zajedno u rudniku i kada god smo treća smjena on mi uporno govori kako dok ja kopam ugalj neko drugi mi “kopa” ženu u mom krevetu.

Toliko je naporan da sam na kraju i ja posumljao, tražio sam od poslovođe slobodan dan, odnosno u ovom slučaju noć i čekao.

Baš sam se šokirao kada je nekad oko 1 posle pola noći u naše dvorište ušao jedan naš poznanik. Nakon određenog vremena, jer sam prišao i šokirao se kada sam vidio da taj poznanik ne spava sa mojom ženom, već mojoj mamom.

Malo je glupo, ali nemate pojma koliko mi je drago zbog toga, napravio sam par fotografija.

Doće vrijeme kada ću mu to pokazati, sada se na njegove provokacije samo slatko nasmijem. Jest da mi je otac ali volim što mu mama ovo radi više nego milion.”

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

 

BILA SAM OČARANA: Stezao mi je butine dok mi je lizao mačkicu i to me je uzbudilo!

 

Auuuuu zenooo, ne mogu da verujem stvarno, ccccc, pa je li moguce to, ti za koju bih ruku dala da nikada ne bi pristala na takvu neku ponudu, s par musmarca samo bila i sad ovo. Neverica mi je, rekla joj je komsika…

Znam znam, ali bila sam u takvoj situaciji, ne ponosim se ja na to. I muz u inostranstvu, znas i sama. Treba se prehraniti, racuni da se plate, da se obucemo. Branila se mama. Inace, zena prosecnog izgleda, brineta kose do ramena, smedjih ociju, niza, punija sa vecom guzom i jakim nogama, grudima osrednje veličine.

Ne osudjujem te, samo ne mogu da poverujem, nego kakav je, je li dobar ha ha, zadirkivala je komsika sada… Pa, prvi put onako… Vec kroz 10ak dana me je sreo u zgradi i opet pitao kada sam slobodna da odem, rekla sam mu da mogu popodne, pristao je naravno rekla je mama. I tada je bilo slicno kao i prosli put. Ali jedan od sledecih susreta je bio drugaciji.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt