“Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu” – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu”

Ona je opet preuzela uzde i spustila se onome što je i naumila … prevukla je kožicu preko glavića nekoliko puta i počela ga pušiti, lizati okretno i znalački …. ližući od korena kurca prema vrhu, placajući jezikom i sisajući ga kao lizalicu …. svršio sam joj ravno u usta trzajući se i slušajući njeno mumljanje … pogledala me blago otvorenih usta dok prevrće spermu po jeziku … pa proguta … smejući se.

Povučem je k sebi i polegnem na sto i ljubim po telu, vratu, ližući bradavice, gladim je svojim glatkim rukama po unutrašnjoj strani leđa, spuštam se i ja sve niže i niže …. svlačim joj suknju , a pičkica izletela skroz glatka, sva vlažna i spremna za obradu – guram svoj jezik duboko, nalazim klitić, nadražujem ga a sokovi samo teku… moja doktorica se izvijala i jecala od uzbuđenja … bila je spremna za jebačinu, no nisam joj ga hteo dati još iako je stenjala i tražilaaa da joj ga zakucam.

U tim trenucima želeo sam da doživi hiljade malih orgazama, počela se tresti i duboko dahtati … osetio sam nalet sluzi i soka – pičkica joj je mirisala i bila je jebeno slatka …. svršila je, ali htela je još – daj mi ga, daj mi ga … daaj …. molila je … Uzeo sam svoj nabrekli tvrdi alat u ruke igrajući se s glavićem po ulazu u vaginu … te sam prodro polagano u nju kako bi se kanal prilagodio debljini – ona je počela stenjati i progovorila je kroz zube kako je debeo i kako takvog još nije probala ….

Lagano sam je nabijao a ona se rukama učvrstila o ručke stolca i čvrsto se opirala mojim nabijanjima …. podrhtavala je od užitka. Ulazio sam sve dublje i prepustio se naboju … celo joj se telo počelo grčiti … svrši u mene vikala je – pijem pilule, želim osetiti kako tvoja vruća sperma štrca u meni i razliva mi se niz noge…. Ja sam se samo nabijao u tu najjebeniju pičku koju sam probao u životu … Uzdisali smo sve jače … mišići njene slatke pičkice sve su me više stiskali … kraj je bio blizu. Svršili smo oznojeni, uzdihani i ujedinjeni …. koja jebačina vikala je sva zadovoljna.

Iscrpljen odmaknuh se od nje i oslonih o prozor, gledajući taj prizor nasuprot sebi … bila je neverovatna – dirala se po pičkici prstima i lizala sokove i spermu pa se s onim crnim mrežastim nogama spretno spustila sa stolca i krenula prema meni spuštajući se na kolena.

Bez riječi mi uze kurac u usta te ga obliza gledajući me ravno u oči dok je jednom rukom još uvek mazila svoju još nabubrenu pičkicu i prste pune našeg nektara oblizivala zajedno s mojim kurcem. Popaljen time okrenuh je i zguza joj uvalih jezik duboko u picu sisajući te sokove i jebajući je jezikom – još je više sva zadovoljna izbacila guzu unazad raširivši još više noge … tražila je još … primih je za bokove i ubacih nabrekli kurac nabijajući je snažno – stenjala je i vrištala … vukao sam je za kosu i nabijao ejakulirajući u nju opet. Svršili smo zajedno ko neke jebene srodne duše … legli smo na hladne pločice u ordinaciji i smejali se, gledajući se …

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt