“Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu” – Ispovesti
Ispovesti

“Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu”

Bio sam 5 godina u vezi sa najljepšom curom u gradu, smatrao sam je srodnom dušom onda sam saznao bolnu istinu…. Dao sam sve od sebe da bude najsretnija, trgao sam se na baušteli i u bravariji kako bi imao novac da joj uvek mogu priuštiti što želi.

Bili smo tako savršen par i skoro svi su bili impresionirani nama. Mazio sam je, pazio, uvek kad joj je bilo teško bio sam uz nju, snažno sam je grlio, volio je više od vlastitiog života! Da bi nakon 5 godina saznao zajedničkog života saznao da je dovodila gradske mangupe u našem stanu i sa njima delila naš zajednički krevet, saznao sam tako što mi saopštila da je trudna ja sam od sreće krenuo da plačem kad mi je rekla da prerano slavim i da nije trudna sa mnom srce mi je zaigralo od tuge rekla kako je ona zla osoba i da nismo jedno za drugo i da je bolje da se više nikad ne vidimo, kaže kako ja nisam ništa kriv svi ti momci su u njenoj glavi!

Toliko me je slomila da me je srce počelo gnjavit i naručio sam se na kontrolu kod doktora, moram na operaciju kičme i nakon rehabilitacije odlazim iz grada jer jedino me ljubav tu držala.. Sad nemam ni to, Mislio sam da je srodna duša a ona mi tako vraća! Dušo moja kad shvatiš šta si napravila mene više neće bit ovdje i možeš me zauvijek zaboraviti! ZBOGOM!

BONUS ISPOVEST:

ZUBARKA SVETLANA GA LIZALA KAO LIZALICU: Gurnuo sam joj svoj nabrekli tvrdi alat u mirisnu mačkicu – zajecala je!

 

Morao sam kod zubara, znate, hoće nekad da zaboli….. svašta nešto. Ali ono što mi se dogodilo sa zubarkom, dugo ću pamtiti. Zubarka Svetlana bila je predivna … uviek doterana, zračila je senzualnošću i seksepilom … često sam maštajući drkao na nju.

Seks sa njom…uh… maštao sam o tome. A vi kao ne biste? Onako utegnuta u belom, pa na onoj zubarskoj stolici… Želeo sam da joj gurnem batinu u otvorena usta, da malo ja izigravam zubara njoj.

Bela suknjica do iznad kolena uz te predivne dugačke noge, na koje su navučene crne sitno-mrežaste čarape…uvek sam se pitao šta se skriva iza te odeće, dok sam sedeo na stolici, a ona obavljala sitna telefonska ćaskanja. U takvima pauzicama uglavnom sam smišljao različite scenarije u kojima je divljački jebem … a i kurac mi se tada redovno dizao … uviek sam se pitao primećuje li čudne aktivnosti u mojim boksericama. Nisam ni slutio u što će se to veče pretvoriti. Ona, predivna plavuša – zrela gazela, izrazito zelenih očiju u kojima sam se topio kad god bi me pogledala, breskaste tvrde guze, preplanulog tela i to sve spakovano u 35-togodišnji paketić.

Ja nisam mogao verovati što se događa, napokon ostajemo sami. Prislonila se uz sto s moje desne strane tako da je grudima dodirivala moj torzo (a to je redovno radila … obožavam kad se žene koriste svim svojim adutima) te čačkajući malo po zubima proveravajući nepotrebno …. reče kako neće dopustiti da tako besposleno sedim u ove kasne sate …. (ja sam samo posmatrao kako se odvija ovaj scenario, a ovaj put u režiji Svetlane – plavuše u belom). Videla je, moj zadivljeni tupi pogled i veselo se nasmejala … zatim je otišla iz ordinacije i vratila se za tili čas, te zaključavši vrata reče kako smo izgleda ostali sami večeras. Kad sam čuo škljocaj vrata shvatio sam da je vrag odneo šalu i odlučio prepustiti se toj igrici. – Ja izgleda, puno pričam, kaže Svetlana – Ma ne, nikako, razgovor uglavnom opušta situaciju, zar ne … (rekoh primetivši otkopčanih par dugmbića na svilenoj bluzi) I počelo se odvijati …

Gracioznim hodom prišla mi je s prednje strane, zaustavljajući se uz prozor, prekrstivši ruke, okrenula se prema meni, izbacivši mrežastu “crnu” nogu prema napred i tapkajući po podu prosmatrala me je studiozno. Bila je prekrasna, grudi su joj se skupile zbog prekrštenih ruku … izazivala me je i ja sam ludeo. Prišla mi je i počela otkopčavati kaiš, sve vreme ne skidajući pogleda s mojih očiju a pantalone mi je svukla zajedno s gaćama – E sad .. progovori … da vidimo šta tu skrivaš – a on izleteo spreman …. Uuuuuh … promrmlja nežnim glasom koji je bio simpatičan i božanstven … vreme je da obradim ovaj menjač. – Morate ga prvo zaraditi, draga doktorice … rekoh i nogama je privučem k sebi i poljubim strasno skinuvši joj bluzu provlačeći ruke kroz crni čipkasti grudnjak izvlačim joj sise i ližem bradavice … – Ti si veoma nevaljao dečak …. reče i odgurne me natrag u stolicu.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt