“Htela komšinica da poludi” – Ispovesti
Ispovesti

“Htela komšinica da poludi”

Htela komšinica da poludi kad čula kako se krevet trese… Sa ženom sam na moru. Nisam mislio da će mi biti tako lepo sa njom, ali ispostavilo se suprotno. Divljali smo se svako veče, krevet je malo škripao, u stvari ne malo nego malo više, ali i to ima svojih prednosti. Jedno veče dok smo vodili ljubav čula nas je komšinica, terasa do nas. Pozvala nas je i pitala da li može da nam se pridruži.

Nećete verovati, mislio sam da će žena da poludi. Međutim, složila se skoro odmah. Uđe komšinica, kad moja žena skoči na nju. Ja gledam onako bledo, nisam znao da je interesuju žene. Reče mi onako u zanosu: „Šta nas gledaš, dohvati nas obe do ujutru”. Nije se znalo ko koga je.e; da li ja njih ili one mene. To mi je bilo najbolje iskustvo u životu.

BONUS ISPOVEST:

 

LEA JE BILA RIBA “DO BOLA”: Mahnito sam je lizao dok je stenjala pod mojim jezikom

 

Podeliću istinitu priču o jednoj nezaboravnoj jebačini.

Lea je bila super riba. Čim sam je video odmah sam pomislio kako je moram kresnuti. Crvenokosa dugih nogu, prelepog osmeha, grudi taman… starija od mene 7 godina ali po izgledu moglo se reci da je mlađa, prijatna i što je najbitnije video sam da imam šanse kod nje. Ono što nisam odmah znao je da je udata i to za nekog opasnog krimosa. Posle mesec dana dopisivanja i par susreta bio sam siguran da cu je jebati, ali sam po njenoj situaciji u braku video da to moze da bude na duže staze pa nisam hteo da prenaglim i nesto zajebem! Uskoro je došao i taj dan!

Pošto nam je razmenjivanje nežnosti već postalo rutina, koju samo obavljali po raznim zabačenim mestima njenog grada. A uvek oprezni, da nas ne bi sreo slučajno neki baja iz ekipe njenog muža. Dogovorili smo se da to obavimo u mom gradu. Ja sam obezbedio smestaj u švalerskim bungalovima Ribarskog ostrva.

Došla je svojim mercedesom na zadnji parking (uvek oprez). Izgledala je brutalno, u mini suknji njene duge noge su došle do izrazaja. Čim smo ušli u apartman počeli smo strasno da se ljubimo, nije mi trebalo puno da se napalim. Osetila je to i počela polako da mi mazi kurac preko pantalona i otkopčava šlic. Čim je moja, osrednja, kita provirila napolje sagla se i polako počela da mi ga puši kao ni jedna do tada. Seo sam na krevet, dok je ona čučala ispred mene sa mojom kitom u ustima, i prepustio se čarima njenog umeća. Pušila je, lizala, sisala i kitu i muda kao da nikada do tada nije to radila, jedva sam uspevao da se kontrolišem da ne svršim svakog momenta. Polako sam skinuo svoju pa onda i njenu odeću, pokušavajući da je što manje prekidam u „poslu“. Ja potpuno go a ona samo u donjem vešu i čarapama (koje obožavam na zgodnim ženama).

-Sada je na mene red!- rekoh joj namestajući je da zamenimo uloge.

Od sada naše ISPOVESTI možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu BH-Magazin portala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt