Se*si iskustva koje će vas sigurno napaliti i odvesti u spavaću sobu prije nego li pročitate sve do kraja – Ispovesti
Ispovesti

Se*si iskustva koje će vas sigurno napaliti i odvesti u spavaću sobu prije nego li pročitate sve do kraja

Ove kratke priče o seksu sigurno će vas uzbuditi

Istinite priče muškaraca i žena o seksualnim iskustvima donosi Thought Catalog. Smjestite se ugodno i uživajte.

Mamin novi dečko

“Roditelji mi žive odvojeno, a ja živim s tatom. Vratila sam se za zimske praznike kod mame i upoznala njenog novog dečka. Nisam očekivala da će biti toliko zgodan. Osobni je trener i naravno da je fit. Pločice na trbuhu i mišići na rukama, baš kao što viđate u reklamama. Jedne večeri došao je i tražio mamu, a nje nije bilo doma. Odlučila sam glumiti hostesu i pozvala sam ga na čašu vina.

Dva sata kasnije popili smo dvije boce. Napravila sam prvi korak i počela ga dirati po koljenu i malo više, sve do prepona. Nije dugo razmišljao i odmah se prepustio, a ja sam skočila na njega i omotala noge oko njegovog struka. Osjetila sam njegov penis kroz hlače i trljali smo se tako dok smo se ljubili. Htjela sam ga u sebi pa sam pomaknula ruku prema dolje i zgrabila ga za penis. Seksali smo se u kupaonici u kojoj imamo pogled na prilaz da vidimo ako će slučajno doći mama. Još uvijek smo imali većinu odjeće na sebi i upalili smo perilicu rublja radi još boljeg užitka. Bila je ovo najprljavija stvar koju sam ikada napravila i ponovila bih ju definitivno. ”

Akcija u ormaru

“Zadnju godinu srednje škole bio sam na kućnom tulumu kod svog prijatelja, dok su mu roditelji bili izvan grada. Pili smo alkohol njegovih roditelja i zabavljali se, a onda je jedna cura ugasila glazbu i rekla da je vrijeme za igru “Sedam minuta u raju” (igra gdje sedam minuta u ormaru provedete s nekime radeći što god želite). Zvučalo je bezveze, ali nije bilo ništa drugo za raditi pa sam odlučio igrati. Bio sam zatvoren u ormaru s nekom curom prosječnog izgleda, ali bilo je u redu jer je imala velike grudi.

Kada je rekla da nikada prije nije prakticira oralan seks bio sam zabrinut. Otkopčao sam hlače i sjeo na pod. Prišla je mom penisu i započela. Ponašla se kao da ovo radi stalno. Počela mi je masirati testise i lizati penis kao da je stvarno to željela. Morala je gledati neke videe ili porniće jer je stvarno znala što radi. Ne mogu vjerovati da joj je to bilo prvi puta.”

Avantura s frendicom
“Nikada se nisam seksala. Ipak, volim slati svoje seksi slike prijateljicama i čekati da vidim njihovu reakciju. Jednom sam bila poprilično napušena, obukla sam se stvarno seksi, nabacila zavodljivu pozu i poslala sliku.

Noć nakon dogodilo se nešto neočekivano. Frendica je došla do mene i zaskočila me. Primila me za pozadinu i počela me ljubiti. Ostala sam u šoku nakratko, a onda sam prihvatila igru. Nikada nisam iskusila ništa sa ženskom osobom i bilo je jako čudno, kao na primjer kada su nam se grudi sudarale, ali bilo je čudno na vrlo napaljujuć način. Kada je spustila glavu među moje noge bila sam jako nervozna. Brzo sam se opustila jer je bilo stvarno odlično. Naravno, onda sam ja nju zadovoljila i mogu reći da više volim oralno zadovoljavati žene nego muškarce. Ne mislim da sam biseksualna, ali tko zna.”

Seks s bivšom

“Neki dan sam na Facebooku pratio sve žene s kojima sam ikada spavao jer smo se žena i ja rastali prije mjesec dana i pokušavam se vratiti u svijet ljubavi i seksa. Tinder je super, ali nekada želim nešto poznato. Javio sam se curi s kojom sam bio u ranim dvadesetima i odmah mi je odgovorila. Ispalo je da se i ona nedavno razvela i da je isto tako spremna na akciju.

Isto poslijepodne otišao sam do nje dok su joj djeca spavala. Odmah me ponudila s tequilom da nazdravimo naše okupljanje. Onda me zagrlila, pritisnula grudi uz mene i odvela do trosjeda. Uzvratio sam ljubeći ju po vratu, a završili smo seksajući se u dnevnoj sobi s njom na meni. Šaptala mi je svakakve seksi stvari na samo njen svojstven način. Nakon 15 minuta oboje smo svršili, a nakon toga smo sve još jednom ponovili. U kuhinji ovaj puta. Završili smo, popili kavu goli za njenim stolom i dogovorili novi sastanak idući tjedan.”

Halucinogene gljive

“Nisam zainteresirana za drogiranje, ali kada me dečko koji mi se sviđa godinama pitao hoću li s njime konzumirati halucinogene gljive morala sam pristati. To je prilika koja se ne odbija. Nakon što smo ih pojeli odlučili smo popiti paket piva. Nakon svega bili smo poprilično omamljeni.

Nespretno smo se skinuli i valjali se po travi smijući se neko vrijeme prije nego smo krenuli u akciju. Kada me dodirnuo osjećala sam kao da me dira tisuću muških ruku. Kao da me je u isto vrijeme dirao po grudima, međunožju i vratu. Nije bilo bitno što sam halucinirala. Bilo je nevjerojatno seksi. Nisam uopće znala da se mogu osjećati tako nevjerojatno.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt