Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali… – Page 5 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali…

Sklopila sam oči sa olakšanjem, ali i sa nemirom. Istovremeno sam želela da baci taj nož, kao i da me iseče njime. Zapitala sam se šta nije u redu sa mnom, pa mogu poželeti tako nešto… Ali onda postadoh svesna – sa NJIM želim i mogu SVE!

Vratio ga je u jaknu, pa seo na krevet ispred mog lica, sa još uvek čvrstim i napetim Kurcem. Nacentrirao mi ga je u usta i ispunio mi grlo.

„Tako, siskaj ga. Gospodin će se uskoro istresti, a pošto si bila tako dobra devojčica, dopustiću ti da biraš gde“, reče smireno.

Promumlala sam želju, misleći da me nije razumeo. Međutim, ponovio je nakon mene.

„U guzu? Dobićeš spremu u guzi, kurvice mala! Za sada – sisaj!“

Ne znam koliko sam dugo držala usne zaposlenim, pre nego je ustao i legao preko mene. Izvukao mi je dildo iz guze, pa udobno smestio svoj prelepi Kurac u nju. Jebao me je sumanuto i išao ka svom zadovoljstvu, koje sam očajnički želela.

„Tako je, mili Gospodine. Istresite se, napunite mi guzu…“, govorila sam u transu uživanja, dok sam vrtela kukovima i nabijala se na njega.

„Oooooh“, začula sam zvuk koji je ispuštao i znala sam da se cedi. Još razdraganije sam se nabijala, sa osmehom koji je obasjavao sobu. Po ko zna koji put, uspela sam zadovoljiti svog Gospodina!

Zagrizao mi je leđa, pa se podigao, oslobodivši mi ruke i desnu nogu. Mlitavo sam ih spustila na krevet, misleći da ću dobiti šansu da se odmorim. Ali pozvao me je da ustanem i odem u tuš kabinu. Nekako sam skupila snage da se pridignem i želela sam izvući dildo iz pičkice.

„Ne diraj ga!“, naredio je. „Zabij ga još jače unutra i dođi ovamo“, zvao me je prstom ka sebi, stajući tik ispred toaleta.

Uradila sam kako je rekao, pa sa dildom u pičkici i sa spermom koja je curila iz guze, veselo došetala do tuš kabine i klekla. Znala sam da se želi istresti i na drugi način – NAŠ omiljeni način!

Njegova mokraća mi je ispunjavala usta, polivala sisice i zagolicala mi klitoris kada se spustila do njega. Dodirnula sam ga. Bio je nabrekao i spreman za još jedan orgazam. Tek par kružnih pokreta prstiju po njemu, bili su dovoljni kako bih podigla dva prsta.

„Možeš! Istresi pičkicu, droljice!“, reče dok je i dalje piškio po meni. Vođena Njegovim glasom i mokraćom, tresla sam se, ponovo izbacujući napalu iz sebe.

Iscrpljeno i zahvalno sam podigla pogled ka njegovom i dočekala me je pljuvačka u lice, propraćena sa nekoliko šamara i uvreda.

„Pogledaj kako svršavaš! Nije te sramota što si takva kurvetina i drolja?!“, rekao je grubo i stisnuo mi bradavice do krvi.

„Nije me sramota… nikada me neće biti sramota. Volim biti kurva i drolja, mili Gospodine!“, odgovorila sam u ekstazi.

„Dobra curica!“, ošamario mi je sisice par puta, pa mi spustio poljubac na čelo i potapšao me po licu. „Sada se istuširaj, pa odmori kurveću pičkicu“.

Iako sam bila kompletno ispunjena, osećala sam krivicu što tuširanjem spiram njegovo istresanje sa sebe. Potom sam se vratila do kreveta, pa se privila uz njega i zagrlila ga. Dugo smo pričali, smejali se i odmarali. Baš kada sam pomislila kako će mi reći da je vreme da se spakujemo i idemo, spustio mi je glavu do svog Kurca, koji je ponovo bio uspravan i spreman.

Idemo iznova. Ne znam kakva će mi neslućena zadovoljstva prirediti, ali jedva čekam da saznam…

Previous page 1 2 3 4 5
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt