Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali… – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali…

„Nabijaj se, kučkice! Mora li Gospodin sve sam raditi?!“, začula sam naređenje i prekor. Iako još uvek u bolovima i prilično sputana lisicama i kanapom, počeh pomerati guzu i susretati se sa Njegovim Kurcem. Kada sam začula tiho režanje iz Gospodinovog grla, dobila sam još jači poriv da ga zadovoljim. Koga briga što ne mogu videti, pričati ili se pomerati? Kao da je i bitno. Pa sve i da mi svaki ud na telu nedostaje i polovina čula bude isključeno – našla bih načina da ga usrećim upravo onako kako želi.

U transu i predorgazmičnom grču, molila sam se da uzme kaiš i počne me šibati dok me perverzira. Želela sam izgovoriti to, ali bejah nemoćna. Njegova ruka mi je i dalje stiskala usne, dok se zabijao u mene i snažnim naletima mi kidao guzu.

Orgazam je bio na ivici da eksplodira u meni, i suznih očiju, podigla sam dva prsta u vis, mumlajući mu u šaku molbu za dopuštenjem.

„Hajde! Hajde kurvo, istresi se!“, reče i zagrize mi uvo do krvi. Skoro sasvim sputano telo mi se trzalo od jačine orgazma, i mozak mi je na kratko sasvim zablokirao. Kao da u tih par sekundi nije postojao ni Gospodin, ni njegov Kurac u meni, pa ni ja lično.

Kada sam se pribrala, Gospodin se naglo izvukao iz mene, potom me pljesnuvši rukom po guzi i ustavši sa kreveta. Usne su mi napokon bile slobodne, pa sam glasno dahtala i sa blaženim osmehom se neprestano zahvaljivala na slasti koju sam upravo osetila.

Sasvim nenadano, osetila sam udarac gajtanom po nozi, pa vrisnula. Potom naredni udarac po guzi, treći po leđima, četvrti po stopalu… Svaki udarac mazio me je po različitim delovima tela, budeći ponovnu napalu u meni, iako sam se pre svega par sekundi istresla kao kučka.

Ubrzo sam začula nejasan zvuk. Šuškanje pomešano sa lupanjem.

„Pogodi šta sam upravo izvukao iz jakne“, rekao je zabavljeno. Aha… sada mi je barem poznato značenje zvuka. Ali kako dođavola mogu pogoditi tako nešto, pogotovo dok mi mozak ne funkcioniše baš najbolje?

„Ne znam… ne znam…“, govorila sam ubrzano, odmahujući glavom.

Nešto čvrsto i glatko me je udarilo po guzi, pa me golicalo po unutrašnjim stranama butina.

„Smisli. Šta bi moglo biti?“, i dalje je zabavljen mojom zbunjenošću. Trudila sam se da mi bukvalno bilo šta padne na pamet, pa makar bilo potpuno pogrešno, ali apsolutno ničega se nisam mogla setiti. I dalje sam odmahivala glavom.

Šta god da je držao, mora da je ostavio u stranu, jer sam uskoro osetila kako mi jedan dildo naslanja na ulaz u guzu, a drugi u pičkicu. Snažno je gurnuo oba u mene, nemilosrdno ih nabijajući. Obožavam kada su mi obe rupice ispunjene!

Pustio je oba dilda, koja su i dalje nepomično ostajala u meni. Ponovo sam osetila istu onu stvar od malopre kako me lupka po guzi i ježi mi kožu.

„Evo sada ćeš videti kakvu sam ti novu igračkicu doneo“, Gospodin je prorežao, i skinuo mi povez. Ispred očiju mi se ukazao ogroman kuhinjski nož. Raširila sam ih, gledajući u taj nož kao da ga prvi put u životu vidim, kao da je potpuno novi izum. Strah mi se prolamao kostima i sokovi iz pičkice su dodatno podmazivali dildo u njoj, dok sam zamišljala šta sve može uraditi sa njim. Mora da mi je pročitao misli, jer je odmah rekao: „Ne brini, neću te iseći. Znaš da te čuvam i štitim. Ovo sam doneo samo kako bih ti pokazao šta sve može napaliti tvoj kurveći mozak!“

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt