Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali… – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali…

Iako sam silno želela da podignem ruke ka Njegovom Kurcu, obuzdala sam se. Ne smem bez dozvole. A i ne bih uradila ništa po sopstvenom nagonu, jer bi to poništilo moju svrhu u ovoj priči.

Izvadio je parče tkanine iz džepa i vezao mi oči. To je bio prvi put da je tako nešto uradio, te nisam znala kako ću funkcionisati bez vida. Ali Gospodin je veoma kreativan – želeo mi je trenirati i ostala čula, i navesti me da se oslanjam na njih.

Dobila sam naredbu da mu skinem cipele i pantalone, dok se udaljavao od mene.

„Okreni se“, čula sam ga. „Samo prati moj glas“.

Pod ogromnom napalom i sa blokiranim vidom, nisam mogla misli dovesti u red, niti se skoncentrisati na pokrete. Pipkala sam rukama naokolo, pazeći da ne udarim u nešto. Sigurna sam da sam izgledala prilično budalasto, što mi je potvrdio njegov zabavljeni glas.

„Žudiš za Kurcem, zar ne? Hajde onda, pomuči se malo. Evo ga tu je, baš ispred tebe. Ali imaš zadatak da mi skineš cipele i pantalone pre nego ti dopustim da ga osetiš.“

Vođena rečima i željom, pronašla sam ga, te veoma brzo uradila ono što je rekao.

„Kakav je to način na sve pobacaš po podu? Uredno složi i ostavi sa strane“. Učinilo mi se da čujem podsmeh u njegovim rečima.

Trenira mi čula, ali očito i živce. Stisla sam zube kako ne bih opsovala, pa napipala odeću i složila je.

„Dobra devojčica. Hajde sada, puši!“, čuh naredbu, te sam se momentalno bacila na posao. Kao i uvek, Gospodinov veliki i napeti Kurac mi je pulsirao pod jezikom. Zaboravila da sam do pre tri sekunde bila iznervirana, i napala je ponovo preovladala mojim telom. Sisala sam ga željno, ali polako. Gospodin ne voli kada pušim halapljivo kao drolja, već lagano i duboko. Cilj je zadovoljiti ga, te sam ka tome i težila.

Osetih još jedan šamar dok su mi usne bile zauzete, pa drugi, pa osmi… Uživanje sam iskazivala kroz nejasno mumlanje i podizanje guze. Pljuvačka po licu i deveti šamar po redu, naveli su moju pičkicu da ispušta sokove brže no inače.

„Pronađi krevet i lezi na stomak“, rekao je ustajući, dok sam čula kako prebira po igračkicama na stolu. Ponovo sam pipala oko sebe kao sumanuta i čim sam dotakla krevet, popela sam se i željno se ispružila.

Nepunih pet sekundi kasnije, Gospodin je bio pored mene, zatežući mi ruke lisicama. Potom mi je podigao desnu nogu, savio je u kolenu, pa vezao kanapom koji je pričvrstio za lisice. Levu nogu mi je pomerio u stranu svojom butinom i naslonio se na mene, pribijajući glavić Kurca na ulaz u moju guzu. Čim mi je pokrio usta rukom, zario se u mene, cepajući mi tu usku rupicu koja je, poput pičkice, bila vlažna i željna perverzija. Vrisnula sam mu u šaku, dok se guza polako privikavala na činjenicu da je ponovo surovo jebana.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt