Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali… – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali…

Napokon, videla sam vrata kako se otvaraju, pa sam zatvorila oči i spustila glavu, pokušavajući da smirim napalu koja mi je poput munje sevnula u pičkici. Ali nisam je mogla obuzdati. On to svakako ne bi želeo.

Dopuzala sam do njega, pa ga obgrlila oko nogu i zamolila da spusti ruku kako bih je poljubila i olizala. Jezik mi je željno prelazio preko Njegovih glatkih prstiju, koji mi, pored Kurca, uvek priušte neverovatno zadovoljstvo.

„Kaznite me Gospodine, molim Vas“, izgovorila sam tiho i dalje se ne usuđujući da ga pogledam u oči.

„Hoćeš kaznu? A šta ako odlučim da te uopšte ne kaznim? Šta ako odlučim da te mazim i vodim ljubav sa tobom?“, čula sam pitanja koja je izgovarao kroz osmeh.

Namrštila sam se spuštenog pogleda. „Šta priča ovaj čovek?“, pomislila sam. Da nisam znala da je On, pomislila bih da je neko drugi ušetao u sobu.

„Ne, molim Vas! Želim slatke kazne!“, bejah iskrena.

Neko vreme je stajao nepomično, odlučujući šta bi mogao uraditi sa mnom. A onda, potpuno neočekivano, osetih šamar na licu.

„Da! Hvala!“, rekla sam oduševljeno.

„Spusti grudi na tepih, a guza neka ostane visoko podignuta.“, naredio je. Dok sam se nameštala, čula sam kako otkopčava pantalone i skida kaiš. Par sekundi kasnije, zamah kaiša po mojoj goloj guzi nadjačao je muziku. Ponovo sam se zahvalila i zamolila za još. Svaki udarac je bio grublji od prethodnog, budeći u meni sve osećaje koje bih ikada mogla imati. Ali želja za savršenom službom i napala koja mi je sevala telom, bejaše najjači.

„OVO voliš, je l’?! OVO te pali, kurvetino?!“, pitao je stisnutih zuba.

„Da Gospodine! Jače! Surovije! Molim Vas!“, skoro pa sam vikala od uzbuđenja.

„Ovako te JA mazim! TO je moja nežnost!“, procedio je i nastavio sa udarcima, koji su ostavljali crvene tragove za sobom.

„Tako je… volim tu nežnost. Hvala Gospodine…“, glas mi se naglo pretvorio u šapat, kroz koji inače iskazujem najveću želju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt